Ekstremt overraskende SEO-resultat i dag!

Det her er lidt mind-blowing. BonusNinja Blog ligger i dag på side 1 på ordet humor! Nr. 8 for at være helt præcis. Når man tænker på, at der er 237 mio. sider på nettet, som er relevante for dette ord, kan jeg med stolthed sige, at dette er mit hidtil bedste SEO-resultat nogensinde. Google er min ven.

Tidligere ævlede jeg om, at jeg en enkelt dag lå nr. 1 på ordet sort humor, men det varede jo ikke længe. Jeg har været nr. 4 på sort humor i over en måned nu – hvilket alligevel er kanon, fordi placeringen har været stabil, hvis man lige fraregner førnævnte udsving.

Og i dag er jeg så på side 1 på humor. Da jeg tjekkede i går, lå jeg på side 5. Jeg har ellers ligget på side 4-6-stykker i længere tid. Meget ustabil placering. Problemet er, at jeg ikke er 100 % sikker på, hvorfor jeg lige pludselig har en side 1-placering. Jeg er spændt på at se, hvor lang tid det her holder. Hvis der er ikke er de store udsving den næste uges tid, vil jeg eksperimentere med at ændre det første ord i min sidetitel fra sort humor til humor.

Og så må jeg jo hellere se at skrive lidt mere om det der humor, for det skal jo ikke kun handle om søgemaskineoptimering det hele 🙂

side 1 humor

6 tanker om “Ekstremt overraskende SEO-resultat i dag!”

 1. Tillykke med det fine resultat Jan. Godt gået.

  Jeg prøvede selvføligelig også lige at søge på Google. Du ligger nr 7 ud af 272.000.000 sider 🙂 Så Google er vel stadigvæk din ven ? 🙂

 2. Hey Dennis, og velkommen til! 🙂

  Google er helt bestemt min ven. Jeg roder rundt som nr. 7 og 8, og min placering på “sort humor” er stadig nr. 4, selvom jeg har ændret min sidetitel.

  Faktisk fandt jeg ud af noget endnu vildere i går: Jeg ligger på side 1 på ordet “sort” 😛 Og det er ud af 1.220.000.000 sider O_O

 3. Det er da helt sort 🙂 Men stort tillykke til dig. Jeg håber da at noget af det smitter af på mig.
  Prøv at få nogle endnu vildere resultater ved at skrive ninja humor – der ligger du nu på en 6 plads 🙂

 4. Hej Ejvind, og willkommen til min blogski 🙂

  Ninja humor er ikke lige et søgeord, jeg har gået efter, men altid godt at vide, at jeg også er på side 1 på netop den søgning. Jeg kan se, at du også er en “humormand” … eller rettere sagt en “lattermand” 😛 Cool nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *