Ny hjemmeside til Mr. Freelance webdesigner

Da jeg startede med at rode med hjemmesider engang i 2006 havde jeg allerede dengang store planer om, at jeg enten skulle lave min egen Nintendo-hjemmeside eller en webshop, hvor man kunne købe brugte spil. Jeg var selvfølgelig den største n00bert til at lave hjemmesider … jeg var jo lige startet med at lære HTML og alt det der, men jeg var optimistisk, så det skulle nok blive en succes! Det gik ikke helt, som jeg havde planlagt. Jeg lavede ikke nogen webshop, jeg lavede heller ikke en Nintendo-hjemmeside … jeg var jo selv head huncho på den største Nintendo-hjemmeside i Danmark, så jeg ved ikke helt, hvorfor, jeg lige havde dén drøm 😛 Men ja … jeg blev bedre og bedre til webdesign og grafisk design, og det har så resulteret i, at jeg nu laver hjemmesider for andre. Cool nok 🙂 I marts 2008 fik jeg et CVR-nr. – jeg registrerede en virksomhed under navnet iicona Studio. Jeg tænkte: “Helt sikkert, nu er jeg sgu en badboy med egen virksomhed” osv. Men faktum er, at en hver kan registrere en enkeltmands-virksomhed på få minutter … og det er helt gratis. Ingen hokus pokus der. Selvom det lyder smart at kunne sige, man har en virksomhed, så er der jo ikke meget ved det, hvis ikke man bruger den.

1000 webdesigns og logodesigns

Jeg startede med at registrere domænet iicona.com til min virksomhed. Det korte af det lange: jeg forsøgte mig med en masse forskellige webdesigns og logoer til den side, men der gik ikke lang tid før, jeg synes det var noget crap … og iicona.com blev aldrig til noget. For ca. en måned siden registerede jeg så iicona.dk i stedet (det gjorde jeg af flere grunde). Og i dag har jeg så endelig fået et webdesign op.

Freelance webdesigner vs. webbureau

Den nye hjemmeside er ikke noget specielt, for der er kun én webside; ingen undersider eller noget som helst … indtil videre. Men man kan i hvert fald se nogle kundeudtalelser og nogle af mine webdesigns og logodesign. Jeg kunne godt have tænkt mig, at det skulle have været et rigtigt webbureau, men idet, jeg er ved at tage en pædagoguddannelse, er det lidt svært at drive en virksomhed på andet end freelance-basis … og af den grund synes jeg, det ville være lidt fystisk at kalde min side for et decideret webbureau. Jeg har i hvert fald aldrig hørt om et freelance webbureau 😛 Såeh … nu kører jeg bare freelance-stilen, som jeg altid har gjort.

Lidt om frugter og webdesign, lol

Jeg har et eller andet med frugter og webdesign. Frugter spicer bare et webdesign op, og derfor har jeg smækket en kiwifrugt ind på min side. Det er vist inspireret af min ven Gorm, som også er freelance web designer from Malmö and Copenhagen … Han eksperimenterede på et tidspunkt meget med frugter i webdesigns. Det adder en slags freshness og web 2.0 design feeling, lol. Ja … lol, der. Jeg har ikke kunnet finde på et ordentligt logo til iicona Studio, så jeg må nøjes med lidt fræk fruit indtil videre.

Anyway

Min konklusion er vel, at når man skal prøve at lave et webdesign eller logo (eller andre ting) til sig selv, så sker der et eller andet, der gør, at det bliver ekstremt svært. Man vil jo gerne have det bedste selv, ikk’? Jeg har det i hvert fald sådan, at når jeg skal lave et webdesign, som jeg selv skal bruge, så er jeg mega kritisk, og intet er godt nok. Jeg er fx på ingen måde tilfreds med designet til BonusNinja Blog (logoet er jeg dog glad for). Vidste du i øvrigt, at man kan sige både “en logo” og “et logo”? Øhm … anyway. Jeg ved ikke rigtig, hvad man kan sammenligne mit lille “problem” med, men når jeg laver webdesigns, så er det altid mine kunders webdesign, der bliver bedst, og aldrig “mine egne” webdesigns. Det er vel også okay … kunderne er jo vigtigst 😉

Det var vist nok babble for denne gang. Den nye side, som jeg ævler om kan findes her: *Hjemmesiden er ikke aktiv mere* Og nu, hvor jeg alligevel er ved at smide lidt linkjuice, vil jeg da anbefale, at du kigger forbi min ven Caspers hjemmeside, som omhandler hundetræning og Amichien Bonding. Jeg har lavet lavet hans blog og hunde 😉 Hvis du har hund, så er det et MUST at vide noget om Amichien Bonding!

Og hvis du har brug for et professionelt webdesign, så ved du, hvor du kan få fat på mig 🙂

The End! O_O

4 tanker om “Ny hjemmeside til Mr. Freelance webdesigner”

  1. Cool nok. Men pas nu på, for mange sider kan blive forvirrende for dine kommende kunder. Det kan blive svært at navigere rundt og finde de nødvendige oplysninger osv. Det gør det heller ikke bedre, at din blog og iicona designmæssigt ligner hinanden rigtig meget.

    Held og lykke!

    … og så lærte jeg lige, at man godt kan sige “en ikon” 😛

  2. Sideantal har ikke direkte indflydelse på, hvor forvirrende et website er. Og hvordan kan du mene, at de to designs minder rigtig meget om hinanden? De har jo absolut INTET tilfælles! 🙂

  3. Jeg mener bare, at hvis man nu finder dit navn via fx Google og læser, at du laver webdesigns, kan det måske være svært at orientere sig om, hvor informationerne ligger. Bloggen og iicona ligner lidt hinanden med det hvide design, opbygningen af teksten osv.

  4. Måtte lige spørge en ven, om han også syntes, de to designs mindede om hinanden, og han sagde også, at der var nogle ligheder. Det er nok primært den vandrette streg i toppen og det clean look (hvid baggrund + ingen afgrænsede linjer), der får siderne til at minde meget om hinanden. Så tak for feedback 🙂 Jeg vil arbejde på det, når jeg får tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.