Interview med en NINJA – Under huden på ninjaen Bo Svenning!

Bo Svenning er en vaskeægte ninja, lige som BonusNinja. Han er en retfærdighedens mand, han kæmper bravt for sin svedige bacon og de essentielle DSB-klippekort. Men hvordan er Bo Svenning i virkeligheden? Hvem er han egentlig? BonusNinja Blog har fået den episke ære af at interviewe denne episke ninja. Lad bacon-magien flyde frit i dette brag af et crispy interview!

Bo, hvad er din mission her i livet?

Min mission i livet? Jeg har ingen mission. Som du nok ved ifølge gamle kinesiske/jyske NINJA-principper, må man ikke have en mission på mere end 1 stavelse, og jeg kan simpelthen ikke finde på en.
Dette betyder at jeg i min hverdag ofte blot sover, spiller stang-tennis eller øver mig på at binde snørrebånd. Og så træner jeg selvfølgelig til mit opgør mod mit onde, slemme nemisis… dårlig ånde! Zendium gør underværker!

Hvilke 3 ninja-fordele er der ved at spise bacon hver dag?

Hvilke fordele er der ikke ved at spise bacon hver dag?
Jeg kan da godt liste 3 ud af de uendelige fordele;

1. Som NINJA skal man altid være i extremt god form, og som vi alle ved er bacon fyldt med vitaminer og alt det andet sunde halløj. Og så smager det oven i købet godt, samtidig med at det er så sundt. Jeg kan kun råde alle som skal tabe sig til at spise bacon, jeg har selv tabt mig selv en masse gange efter jeg begyndte. Ned af trapper og alt muligt.

2. Med bare få kilogram bacon, hver morgen vil du opdage at folk lige pludselig bedre kan lide dig. Dette skyldes ikke blot at bacon gør at du er i god form. Nej, bacon giver samtidig en rigtig god ånde, som mange rigtig godt kan lide. Jeg vil faktisk påstå at bacon er bedre end Zendium sågar.

3. Kun ganske få ved dette, men bacon giver dig rabat i Kurt’s Blokfløjte Shop, inde på strøget. Det er en butik som har alt det nyeste indenfor grå stær, kålhoveder og blå plakater (og meget mere), så det er helt klart en fordel som jeg får meget ud af. På mit sidste besøg i butikken sparede jeg 598.674,- på den ovale gødningsfromage, jeg altid havde ønsket mig. Jeg har gjort mange andre røverkøb derinde, blot pg.a. den mængde bacon jeg spiser.

Hvor mange hitpoints har dit hoved, og hvorfor?

Som en aktiv baconspiser er svaret på dette spørgsmål enkelt. Som en aktiv baconspiser-NINJA er svaret dog langt mere kompliceret.
Først skal du starte med det antal kilogram bacon, du starter med at indtage på den 3. lørdag maj. Dette tal skal så ganges med hvor mange snemænd du kan lave på en time. Tallet skal så deles med værdien af dine bedste sokker (i kurdiske yen). Bagefter skal du fløjte 3 gange og håbe på et bedste, og lave det alt afgørende move: “sprællemanden”. Svaret vil derefter stå på ruden af den nærmeste iskiosk.
Jeg kunne selvfølgelig gøre det nemt, og give dig svaret, men jeg skal skynde mig videre, der er masser af bacon som mangler at blive spist. Og masser af afsnit af Lykkehjulet som jeg ikke har set.

Du kan finde Bo Svenning og læse hans episke fortællinger på bloggen Ninja Krenolkers!

4 tanker om “Interview med en NINJA – Under huden på ninjaen Bo Svenning!”

  1. Igen… “Hallz fjerner dårlig ånde”. Glimrende reklame.

    Meeen, der findes kun EN sand tandpasta her i verden, og det er ikke Zendium – det er Colgate med baconsmag!

  2. XD! Den der “Kurt’s blokfløjte shop” Fejede virkelig benene under mig.

    Go for da black humor, med et pift af citron!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *