Jeg har endelig fundet min blogs niche

Godt så. Bla bla bla, jeg skrev tidligere på en anden blog, der også hed BonusNinja Blog, og nu fortsætter den så her på adressen www.bonusninja.net. Jeg kiggede lidt på den gamle blog for at se, hvad den egentlig handlede om, og konklusionen var: sort humor.

Jeg googlede lidt på sort humor, og desværre var det nogle ret triste resultater, den gode Google dukkede op med. Så jeg tænkte: Det er da på tide, at stakkels Danmark får en ordentlig blog om sort humor. Og en ny BonusNinja Blog kom dermed til verden. Men … jeg vil nu også bruge bloggen til andet. Der vil ikke altid være indlæg om decideret sort humor, men også “normal” humor, eller hvad man nu skal kalde det. Derudover vil jeg da også skrive om ting, der foregår i mit liv. Det er en niche-blog om sort humor, men også om alt muligt andet. Det behøver jo ikke være sjovt alt sammen! 😛 Det nye domæne, bonusninja.net, passer egentlig også meget fint med mit fornavn: bonusninja.net

Well, velkommen til.

5 tanker om “Jeg har endelig fundet min blogs niche”

 1. Fint at du har fundet dig på plads. Glæder mig til at læse, hvad det er for nogle mærkværdigheder, du vil lægge op her på bloggen.

  Jeg skal nok ændre mit link til din nye side på min egen blog.

  I øvrigt rigtig fed titel-font!

 2. Hvordan laver du egentlig den runde kant, og hvor har du taleboblen fra? 🙂

  Ja, min widget er faktisk rigtig smart; jeg giver den URL’en, og så finder den selv et feed.

 3. Ved ikke, om du har PS (Photoshop), men er helt sikker på, at man også kan gøre det samme i GIMP. Har en ven, som er freelance webdesigner, som udelukkende bruger GIMP, og har set en del fede ting fra ham, så … Men jeg har lavet gjort følgende:

  Den tykke hvide kant laver jeg med noget der i PS hedder stroke. Det er bare en funktion, der laver en kant. Derefter laver jeg en gradient på det hele (så det bliver lyst i toppen, og fader hen i mørk nede i bunden. Derefter laver jeg endnu en tynd grå kant udenom det hele. Taleboblen har jeg erstattet med o’et, og det er bare en custom shape, som findes i PS. GIMP har sikkert også nogle custom shapes. Kunne have tegnet den selv, men var for doven 😛 Håber, det var til at forstå. Det er bare om at lege en masse med GIMP.

  Der findes også feed widgets til WordPress, men det, som overraskede mig var, at din opfangede mit feed så hurtigt. Min iGoogle plejer ikke engang at være så hurtig. Men den slags er sikkert lidt tilfældigt 🙂

 4. Ok.

  Ja, jeg bruger The GIMP. Kantsystemet er ikke særlig smart, så jeg bliver nødt til at gøre følgende:

  Skriv et ord (fx med hvid skrift)
  Tilføj markering om ordet
  Forøg markering (fx med 1 px)
  Læg ny farve på (fx sort)
  Gruppér så det første bliver forrest og det andet bagerst
  = Et hvidt ord med en tynd sort kant rundt om

  Jeg gør mig dog ikke så meget ud i alt det grafikhalløj, så GIMP’en er fin nok til mig. Har forresten fundet nogle nye skægge fonts og har tilføjet et nyt topbanner på min egen side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.