Instant Rimshot giver den kedelige fest nyt liv

For nogle dage siden tog vi et kig på hjemmesiden Er det jul nu? Turen er nu kommet til Instant Rimshot, som er en af de hjemmesider, man altid lige kan hive op af lommen, hvis man er til en kæmpe fest hjemme hos en ven eller veninde. BonusNinja Blog har skrevet en anmeldelse af den …

Hvad gør man, hvis man sidder til en kæmpe fest og småkeder sig? Instant Rimshot er vejen til succes. Instant popularity guaranteed.

Hvad kan man på Instant Rimshot?

Noget helt specielt! Nøgleordet er “god lyd”. Glæd dig! Og husk, at der skal være sound på!

Brugervenlighed

Hjemmesiden er meget brugervenlig. Det er tydeligt, at der har været en professionel på spil. Er du klar til at blive overvældet?

Designet

Et enkelt, stilrent og innovativt design. Instant Rimshot sparker benene væk under alle, alene på grund af det lækre og ikke mindst tidsløse design.

Konklusion

Instant Rimshot er hjemmesiden, du bare har lyst til at blære dig med. Så enkelt er det. Den gør dit liv meget bedre.

Andre anmeldelser af Instant Rimshot

Pölitiken skriver: “Hjemmesiden Instant Rimshot kan være den afgørende faktor for et bedre liv. Den har potentialet til at skabe en magisk atmosfære til en kæmpe fest.”

Mögens Lykketoft skriver: “Gid jeg havde kendt til Instant Rimshot noget før. Hjemmesiden har ganske enkelt ændret mit liv. Jeg er blevet til et bedre menneske.”

Bübber skriver: “Hej.”

Besøg Instant Rimshot lige her! Og husk at skrue op for lyden …

2 tanker om “Instant Rimshot giver den kedelige fest nyt liv”

  1. Den hjemmeside kommer jeg til at få burg for tit. Jeg forstår slet ikke hvordan jeg har kunnet leve uden den. Tak fordi du har vist os lyset!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.