Hvad er BonusNinja Network?

I kommentarer og indlæg rundt omkring på bloggen har jeg kort nævnt lidt om kommende opdateringer og alt muligt andet mystifystisk. Dette får du svar på her.

Nøgleordet er netværk eller bare network (fordi, det lyder bedre på engelsk). Hvorfor står “net” med tykke, fede, svulstige bogstaver …?

BonusNinja.net was meant to be

Jaeh … eller noget. Det var jo egentlig meningen, at jeg skulle have .dk-domænet, men det var jo taget. Jeg har ejet .eu engang, og prøvede faktisk at genkøbe det til bloggen, men et eller andet fuckede op hos Gigahost, og jeg har derfor måttet nøjes med .net. Det er først på det seneste, det er gået for mig, at .net er PERFEKT.

.net er perfekt, fordi …

  • Det passer godt med, at jeg også kan have engelske undersider.
  • BonusNinJa.net … ja – der er lidt ordspil med mit fornavn (knap så vigtigt).
  • Det handler jo om BonusNinja på nettet (okay – det er også en lidt weak grund).
  • Sidst, men ikke mindst: bonusninja.net er mere end som så: de seneste måneder er der blevet udvidet med mange subdomæner, fx tysk.bonusninja.net, som jeg har skrevet om i indlægget om dansk-tysk oversættelse. Derudover, har jeg mange andre niche-sites liggende på bonusninja.net, og derfor er .net helt perfekt: fordi, jeg er ved at opbygge et stort netværk af hjemmesider.

BonusNinja Network

BonusNinja Network – altså dette netværk af forskellige niche-sites – har eksisteret i lang tid. Målet fremover er, at gøre mere ud af synliggørelsen af disse sites; derudover arbejder jeg langsomt, løbende på designmæssige ændringer på nuværende sites, og så er der også gang i ideer til kommende sites.

Ændringer i kategorier

Jeg har valgt at ændre kategorierne på BonusNinja Blog. Der er færre kategorier nu, og disse ændringer er lavet med BonusNinja Network in mente. Fx er kategorierne Blogger, Søgemaskineoptimering og AdSense blevet samlet i én kategori: Google. Planen er nemlig, at jeg skal oprette en SEO-blog, eller muligvis blot en SEO-/online markedsføring-ordbog på seo.bonusninja.net, og derfor vil der fremover ikke være særlig meget om SEO og alt det der lige her på www.bonusninja.net. Bloggen her skal ikke miste fokus, og fokus er nemlig sort humor; derfor “outsourcer” jeg – groft sagt – de lidt irrelevante emner til andre dele af netværket.

Det var i hvert fald en forsmag på, hvad mine tanker og planer i forhold til BonusNinja Network er. Jeg arbejder meget langsomt på at få en masse ting op at køre i forbindelse med dette netværk, men udviklingen forbliver også langsom, pga. travlhed. Det næste lange stykke tid vil fokus være på min uddannelse, og mit personlige liv, bloggen, penge, SEO, Tekken og meget andet vil derfor vil blive lagt lidt væk.

2 tanker om “Hvad er BonusNinja Network?”

  1. Cool nok. 🙂
    Jeg synes at det har været interesant med SEO på bloggen, så jeg vil også følge med i den kommende SEO blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.