Hovsa

Jaeh, hovsa. Det er noget tid siden, jeg har opdateret BonusNinja Blog, og sådan er det! Jeg har ikke oplevet så meget af det dersens sort humor på det seneste, og har sgu bare ikke haft noget at blogge om.

Nå! Skal vi komme videre? 🙂

Pædagokski

Lige for tiden arbejder jeg i en SFO i forbindelse med min pædagok-uddannelse, og fuuuck hvor er det fedt! Børn er sgu sjove. Den 1. april fik jeg lov til at overtage en fortælletime, og dvs. jeg skulle fortælle en historie for 2. og 3. klasse. Pædagogerne på skolen holder ikke fortælletime (de er der blot for at holde styr på børnene), så jeg fik med andre ord lov til at overtage en lærers job den dag. Det blev en ren succes, bl.a. fordi jeg lavede sjove stemmer og havde fundet på en ret epic historie, hvis jeg selv skal sige det 😀

Jeg har desværre kun 4 dage tilbage af min praktik 🙁

Nemme penge

Afsnit om AdSense-indtjening fjernet …

BonusNinja Blog, Google og SEO

Der er sket en del for tiden, og det skal du da lige hørte om:

Google PageRank
Google har netop opdateret PageRank (PR) på alle sider, der er indekseret i Google, og BonusNinja Blog er netop gået op fra PR 2 til PR 3. Kanon! PageRank er et tal mellem 0-10, der groft sagt fortæller, hvad en Google-indekseret side er værd, og dette er stærkt baseret på backlinks, dvs. links fra andre sider. Btw, Wikzo, fjern lige det PR 0-billede 😉 Din blog er oppe på PR 3 igen 🙂

Google Suggest
Google Suggest har taget BonusNinja-navnet til sig! Endelig -_- Hvis du fx indtaster “bonusn”, så foreslår Google automatisk søgeordet “bonusninja”. Cool nok osv. Ville selvfølgelig være federe, hvis den foreslog det allerede efter “bonus”. Det kommer 😉

Linkkataloger
Backlinks (med GODE ankertekster) er det vigtigste inden for SEO, og det er den eneste grund til, at linkkataloger findes …. næsten da. Siden jeg sidst skrev herinde, har jeg lavet 3 linkkataloger, men jeg har valgt kun at holde fast i det ene. Du kan finde der her: Link Katalog. Jeg har bygget kataloget med WordPress, og inden længe vil jeg gøre det downloadable for alle 🙂 Der mangler stadig nogle kategorier, men de skal nok komme.

En sidste ting: Jeg er ved at planlægge et nyt design til bloggen, men det kommer ikke lige med det samme. Og så kommer der også snart et nyt interview med en riiiimelig hardcore ninja 🙂

Ses på nettet/internettet (online)

15 tanker om “Hovsa”

 1. SEO kan til tider være et helvede at finde rundt i; men for nyligt er der kommet en ny bog (og ebog) om det (du ved, fra de folk der også har lavet bøgerne om Word, Powerpoint, Google osv.), som faktisk er værd at læse – den er i en gratis udgave til os med lidt mindre penge på kistebunden.

  Google Suggest har endnu ikke fundet vores side (den foreslår i stedet “vi sniffer coke og er syge i hovedet”, hvilket da også er meget spændende, men ikke just hvad jeg havde forventet at folk søgte mest på.), men det kommer nok med tiden. Måske.

  – Og lækkert linkkatalog, forresten, det virker både nemt og overskueligt!

 2. – Beklager dobbelt-postet (slet det hvis det irriterer), men nu vi snakker SEO – hvor mange mennesker søger egentlig på dildo-bæver?

  😛

 3. Hey folks!

  @ Roland
  Lyder fedt med den SEO-bog; den må jeg lige tjekke ud, når glemmer alt det jeg ved, du ved. Og super fed stil I kører på Vi Sniffer Tandpasta. Fandt siden via AdSense.
  Der er aldrig blevet registreret en søgning på “dildo-bæver” 🙁 Men NÅR det sker, så er det MIN side, der dukker op. Oh yeah!

  @ Ewo
  Tak for props vedr. AdSense-indtægten. Jeg har mange flere sider og små artikler, som flyder på nettet, men bonusninja.net er stadig den side, der giver mest.
  Jeg skal nok sørge for at installere det plugin der 🙂

 4. Tak, Roland. Bare søg dagligt. Så er du min ven for life!

  Ewo, så har jeg installeret Subscribe to comments 🙂 Overvejer også at lave et “Subscribe to free pizza”-plugin, men ved ikke, om det vil blive en succes 😐 Hm…

 5. Haha, fuck. Roland, jeg troede faktisk, du lavede sjov mht. “vi sniffer coke og er syge i hovedet”, men det er jo rigtig nok, lol.

  Jeres side er forholdsvis ny, så der går lige noget tid, før Google registrerer jeres fornemme titel 😀 Google Suggest er, så vidt jeg ved, baseret på, hvad folk søger på, så I skal “bare” få folk til at søge på “vi sniffer tandpasta”, og det kan I kun gøre ved at udbrede kendskabet til jeres side i sådant et omfang, at folk begynder at google på netop de ord.

  Jeg hader ordet “sådant”.

  Anyway – jeg TROR, det er det, Google Suggest mest går efter, men mange andre faktorer, såsom backlinks og domænealder spiller sikkert også en stor rolle. Men igen – det er rent gætteri fra min side. Jeg har ikke studeret Google Suggest som sådan.

  Hilsen tis

  Nå ja, og tusind tak for linket på jeres side!! I får sgu også noget reklame herfra … snart 🙂 Det, I laver, er hot shit!

 6. Det lader til at det er lyrik til en sang.

  – Vi brugte temmeligt lang tid på at finde det rigtige navn til hjemmesiden – det skulle både opsummere vores indfalds natur, samt være nemt at huske – det kom lidt som en åbenbaring, da det så endeligt kom… men det kan du jo nok læse på siden (se blandt andet vores glimrende lille interview)

  Jeg har også (omkring klokken 12 i nat) installeret en god gammeldaws gang adsense på vores side – nu skal jeg bare lige have eksperimenteret lidt med det, så vi får nogen relevante resultater. Jovist, paradentose er meget spændende, men jeg tror (desværre) ikke at det er det vores læsere klikker mest på.. Da vores opdateringssystem er “gemt” i en html-kode, kan adsense-crawler’en ikke få fat på teksten i selve indlæggene, så det lader til at jeg må til at få skrevet lidt tekst på selve siden. Men trods alt, siden klokken 12 i nat har vi opnået $2,78 på fem klik, så der er da håb om, at vores servergebyrer snart kan blive dækket.

  – Ja, jeg blev jo næsten nødt til lige at kaste et link ind på vores (dertilindrettede) linksektion, for sort humor virker bestemt til at være noget vi burde give os i lag med. Du ved, meget uvant territorium for us.. hrm.. 😉

 7. AdSense er sgu fint. Lækkert, at I allerede har tjent lidt ind 🙂 Hvad er det for et system, I bruger til siden? Eller det er måske “hjemmelavet”? I burde overveje at skifte til WordPress, medmindre I selvfølgelig er tilfredse med den nuværende løsning.

 8. Den er hjemmelavet, helt fra bunden… Ja, det vil altså sige at vi har hacket lidt i cutenews-koder, jovist, men det var tilsyneladende også en del arbejde i sig selv.

  Jeg regner med at have en blog på siden, til de ting der egentlig ikke har noget at gøre med tegneserien.. direkte, i hvert fald.. Den bliver formodentligt wordpress.

 9. Heh, tak for påmindelsen om Pagerank. Havde glemt alt om det. Hvad nytte gør det i øvrigt at have et billede på sin side, som viser éns rang?

  Det er vildt imponerende, at du har tjent så mange penge allerede … og at du dagligt har 150~ hits (ifølge dit Chart-banner) o.O

  Jeg glæder mig selv til at få AdSense på min blog, når jeg bliver 18. Jeg regner ikke med at tjene noget særlig stort beløb, men det kunne være ganske interessant at se, hvor meget jeg kan få ud af Googles service.

 10. @ Roland
  Ah okay. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale WordPress 🙂

  @ Gustav
  ‘så lidt 🙂 Der er som sådan ikke rigtig noget fordelagtigt ved at flashe sin PageRank. Du kan bruge det til at “blære” dig, og det kan også give folk (folk, der ved en smule om SEO) mere lyst til at kommentere på din blog, fordi de via kommentaren kan få et gratis do-follow-link fra en side med en o.k. PageRank.

  Og ja, det er sgu fint med de mange hits, men nu får jeg heller ikke sååå mange “relevante” besøgende; ikke at det gør mig noget, for det er primært dem, der klikker på AdSense-reklamerne 😛 Hvis man er ivrig blogger og har AdSense, så er det min overbevisning, at det er nemt at tjene nok til at kunne betale de omkostninger, man nu måtte have.

 11. Det er sandt – den største risiko man løber ved adsense, er at spilde lidt tid på det, så alle burde faktisk give det et “go”.

  Min største irritation er at jeg ikke er i stand til at have ads i vores nuværende nyhedssystem, da java-scriptet (sagt pænt) fucker koden fuldstændigt op – og vores posts på forsiden er skjult for adsense-reklamerne, hvilket betyder at de udelukkende finder stikord i side-titlen samt eventuel tekst uden for disse. Den skal jeg lige have arbejdet mig rundt om.

  Vores månedlige udgifter på 11,25 kroner er faktisk allerede dækket – men der fulgte også en adwords-kupon med, da vi bestilte domænet, hvilket betyder at vi rent faktisk har brug for at tjene 112 kroner i alt for at kunne fortsætte med at bruge adwords, uden at få underskud…

  Men jeg regner også med at søsætte andre projekter snart – jeg er ivrig bassist, og Danmark mangler faktisk en rimelig hjemmeside om dét emne. Så mangler jeg jo bare et godt navn… Men det kommer nok.

 12. Super crappy, at I p.t. ikke kan gøre jeres ads mere relevante. Håber sgu, I får det løst på en god måde. Kender ikke til CuteNews, så kan desværre ikke hjælpe lige der, men hvis I kan redigere template-filerne, burde det sagtens kunne lade sig gøre, vil jeg da tro.

  Er det ikke One.com, som giver noget gratis AdWords-halløj? Husk i øvrigt, at man først får udbetalt AdSense money, når man er nået de 100 $ …

  Hvad for noget musak spiller I? Går ud fra, at du er med i et band :O

 13. Jo, det er One.com der er vores webhost – de er ret fantastiske, og især det, at vi ikke betaler for trafik er et stort plus. Med hensyn til adsense, så er ventetiden ikke noget problem – vi har jo røven fulde af penge for tiden! (eller… nok ikke særligt meget længere, som du vil kunne læse sidst i beskeden).

  Mja, for tiden spiller jeg ikke mere end i et såkaldt ‘cafe-band’, hvilket skal forstås som kopi-numre. Min personlige præference er melodisk musik, men alt fra Beatles til Metallica er på min øve-itunes-liste, så jeg klarer mig da. Vi har dog et lille projekt med at skrive musik i ny og næ, Simon og jeg (du ved, visniffertandpasta-redaktionen), så der kommer snart lidt dér også – men det er et godt stykke ude i fremtiden.

  Hvad der dog ER inden for den nærmeste fremtid; jeg skal ud og bruge et lille stykke over 15.000 på en forstærker (topper på 1000 Watt) og et pedal-board, når feriepenge samt løn bliver udbetalt, så jeg tror nok lige at der kommer noget mere bas fra Grenaa i maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *