Happy Blogbirth!

Så er det præcis 1 år siden (ja faktisk helt ned til klokkeslættet), at jeg skrev det første indlæg her på BonusNinja.net! Tillykke og happy blogbirth.

Katy Perry læser BonusNinja.netJeg har sat WordPress til at automatisk udgive dette indlæg præcis d. 23 september, kl. 15:13, for jeg er nemlig på arbejde lige nu i blog-indlægs-offentliggørende stund (WTF er det for et ord?!)

B! For Dem Alle!

Jeg vil ikke gøre dette til en lang og kedelig “året, der gik”-tale, men jeg vil gerne rose mig selv! Det første, jeg kom til at tænke på, da det gik op for mig, at bloggen har levet i et år er, at jeg tidligere har haft et “problem” med at drive blog.

Så ja – jeg er stolt af, at bloggen stadig lever og stadig i ny og næ bliver opdateret med crap og løjer.

Tak til alle jer crazy-ass læsere, som har fulgt min magiske blog om fynske strikkeopskrifter, russiske wc-virusser og viralkampagner om havre! I’ for lækre, og jeg vil B! for jer! 🙂

Mojn i måsen!

10 tanker om “Happy Blogbirth!”

 1. Happy Blogbirth min kære BonusNinja. Synes sku du efterhånden har gjort et rigtig godt stykke arbejde, både med sort humor, blog opdatering, SEO, random indlæg og samtidig også en masse interessante indlæg. Thumbs up herfra!

  May the cheese be with you…
  eller…

 2. Cool, tillykke! – men du er godt nok ung (hvis vi ikke tæller de tidligere blogs med) i forhold til visse andre 😛

  Hvor mange (reklame)penge har du egentlig tjent på bloggen i alt?

 3. Hehe ja, jeg er en youngster i forhold til dig 😛

  Mht. indtjening, så skal jeg lige være 100 % sikker på, at offentliggørelse af indtjening (og andre oplysninger) ikke strider imod AdSenses terms, før jeg vil reveale noget som helst. Jeg kan sige så meget, at det er flere tusind kroner og at det, jeg har tjent i alt på denne blog indtil videre, er mindre end min nuværende månedlige AdSense-indtjening fra alle mine sites 🙂

  I relation til alt dette, planlægger jeg at lave en kæmpe omstrukturering af BonusNinja.net. Nøgleordet er netværk, og jeg vil egentlig ikke afsløre meget mere, men det bliver et OMFATTENDE projekt, som jeg kommer til at skrive meget mere om, når jeg er helt sikker på udførelsen.

 4. Hey Mr BN

  Tillykke med fødselsdagen.

  Jeg har taget et stykke kage og stillet mig over i hjørnet, så du kan trykke hænder i fred.

  Kig over til en sludder når du har minglet færdig;-)

  Stay you!

  Cosmo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *