Gratis SEO – Opdatering: Alle får SEO-tips!

Jeg har lavet en lille opdatering vedrørende den gratis SEO-rapport, som du kan få, hvis blot du tilmelder dig. Har du stadig ikke tilmeldt dig, og vil du gerne modtage gratis tips til, hvordan din hjemmeside kan blive mere synlig i Google, så tilmeld dig her: Gratis SEO.

Og så vil jeg gerne sige tak til dig, der allerede har tilmeldt dig. Du har faktisk lidt ekstra at glæde dig til 🙂

Tidligere skrev jeg, at jeg ville trække lod om én vinder – dvs. kun én vil modtage en SEO-rapport; dette er stadig gældende, men jeg har valgt at give en lille bonus til alle, der tilmelder sig lodtrækningen (min blog hedder jo ikke BonusNinja Blog for ingenting, vel? ;)):

Selvom, du ikke vinder, så vinder du alligevel lidt, for hvis du tilmelder dig, vil du uanset hvad modtage mindst et tip til, hvordan din hjemmeside kan blive mere synlig i Google.

Jeg har ikke mere at sige andet end: Hvis ikke du har tilmeldt dig endnu, så har du stadig mulighed for det. Det hele sker her: Gratis SEO.

8 tanker om “Gratis SEO – Opdatering: Alle får SEO-tips!”

  1. Jeg ville da slet ikke have noget imod en SEO-opsang til min blog Jan. Har jo lige skiftet til et helt nyt dømæne, så der må helt sikkert kunne gøres noget.

    Kunne være sjovt at se hvad der kunne ændres. Fingers crossed…

  2. Kanon, tak for din tilmelding, Kim 🙂

    Og som jeg har nævnt længere oppe, så kan man altid finde et eller andet at tweake.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.