Effektiv slankekur

En effektiv slankekur er blot et andet ord for at tabe sig hurtigt, uden at det påvirker kroppen negativt; mange såkaldte effektive slankekure er direkte skadelige for både krop og sjæl, fordi det går for hurtigt med at smide kiloene. BonusNinja Slankekur™ præsenterer hermed tre formidable metoder, der hjælper dig med et effektivt vægttab.

Effektiv slankekur 1 – Drop maden, lad være med at spise

Hvorfor spise, når man kan fise? Det er filosofien bag denne første metode, som uden tvivl vil få dig til at tage dagbogen frem og skrive: “Wauw! Dette er uden sammenligning en virkelig effektiv slankekur, mand/menneske.” Hold op med at spise normal mad; spis kun hvid chili, og spis masser af det. Chili øger produktionen af prut i din lille mave, og når du prutter konstant, vil du slanke dig, uden at det går ud over de vitale organer, såsom hagen. En yderst effektiv slankemetode.

Effektiv slankekur 2 – Spis din mor (med måde)

Denne metode er aldrig blevet afprøvet, men baseret på tilfældige gæt, er det 100 % sikkert, at den måske virker. Spis et familiemedlem – helst din mor. Det er vejen til effektiv slankekur uden problemer. Faktisk løser du to problemer: 1) Du får street respect fra mordere verden over, 2) Du bliver højst sandsynlig anholdt af politiet, ender dine dage i et fængsel, hvor du bliver tvunget til at styrketræne og spise suppe af gær de næste 19 år. Det kan man da kalde en super effektiv slankekur, ikke?

Den mindre kendte metode – Slankemetode 3

Gør dette: Rejs til Grækenland. Find et bordeau-rødt æble af mærket Silvian Minus +. Ring til en, der hedder Gudrun, og spørg, om hun kender en mere effektiv slankekur end dem, du netop har lært. Hvis hun siger nej, skal du rejse hjem igen og arrangere et møde med Greven af Nørrebrogade. Hvis hun siger ja, skal du selvfølgelig følge hendes vejledning til en effektiv slankekur à la Gudrun Special Slankekurv. Når du mødes med Greven, vil du realisere to ting: 1) Et fransk forum er sjældent lavet af logiske materialer, 2) Holger findes.

Sådan der. Der blev du straks klogere. Det var så tre gode bude på, hvordan en effektiv slankekur kan gennemføres.

3 tanker om “Effektiv slankekur”

  1. Hallo mand. Hvis du har lyst til at kommentere herinde, så kommenter … men lad dog være med at linke til fucked up sider om penisforlængelse hver eneste gang (ja jeg kan godt se, at det er dig, selvom du skifter navn for hver ny kommentar, du skriver). Du kommer ingen vegne med de links – de bliver slettet omgående.

    Gør du det igen, sætter jeg dig på min spam-liste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *