Hurtig og effektiv slankekur – Dag 2

I går tog vi fat i verdens mest effektive slankekur: BonusNinja Slankekur™. I dag fortsætter vi så med slankekuren. Hvis du vil starte fra begyndelsen, så følg dette link: Hurtig slankekur. Er du allerede i gang, skal du blot læse videre. Snart har du tabt dig 250 kg. Er det ikke fantastisk?


Husk også, at du kan prøve det sidste nye produkt: effektiv slankekur.

Hurtig slankekur – Dag 2: Pølsemaden er din ven

Du starter onsdagen med en pølsemad. En pølsemad er hemmeligheden bag en hurtig slankekur. Pølsemad blev i 1867 anerkendt som naturligt slankemiddel, og er sidenhen blevet anvendt i stort set alle slankemidler, der findes. For at du ikke skal blive dehydreret, skal du huske at drikke et stort glas vand sammen med den slankende pølsemad. Nu er du klar til dagens vigtigste mission. Det er nu, du giver den alt, hvad du har, så slankekuren bliver effektiv. Du skal bruge din computer – helst med Windows XP, Vista eller nyere Windows-versioner. Start blidt: Start med at lave en genvej på dit skrivebord til “Denne computer”. Vent et minut … Nu går du simpelthen i gang med at lave en masse genveje til alle dine programmer. Lav gerne flere genveje til samme program. Dette gør du i 16 timer. Når skrivebordet bliver fyldt op med genveje, laver du bare en mappe, og smider genvejene ind i den.

Du er i færd med at tabe dig. Den hurtige slankekur begynder at virke! Genveje har en slankende effekt. Efter 16 timer smutter du i seng. Vi ses i morgen!

Fuldend din slankekur – Læs videre om Dag 3 her!

Husk også, at du nu kan prøve vores nyeste teknologi – nemlig effektiv slankekur.

2 tanker om “Hurtig og effektiv slankekur – Dag 2”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *