BonusNinja.net optaget på DMOZ.org

DMOZ.org eller ODP (Open Directory Project) er det største menneskeskabte linkkatalog på nettet, og min lille blog er ENDELIG blevet optaget. Hurra!

Nogle vil mene, at der er prestige i at komme på DMOZ.org, ganske enkelt fordi, det er pissesvært at blive optaget – i hvert fald i bestemte kategorier. Andre er sure, fordi deres site ikke bliver accepteret (jeg har selv været en af dem indtil i dag).

Der går meget snak om, at DMOZ.org er korrupte og redaktørerer for bestemte kategorier tager penge for at optage et site. Så sent som i sidste uge, kom der en historie på aNyhed.dk om, at den bedste måde at blive optaget på, er ved selv at blive DMOZ-redaktør.

Jeg har prøvet at tilmelde min blog 3-4 gange i løbet af det sidste halve år, fordi jeg ganske enkelt synes, den fortjener at blive listet blandt andre humor-blogs. Den seneste tilmelding har så givet pote, og nu er jeg glad 🙂

Har du selv et site, du mener er rigtig godt, kan du jo prøve at tilmelde det: DMOZ.org.

BonusNinja out ^_^

4 tanker om “BonusNinja.net optaget på DMOZ.org”

 1. Hele dmoz-systemet fungerer ikke; efter at ens website er blevet accepteret, bliver man opfordret til at melde sig ind som “editor” for det område man meldte en hjemmeside til i.. Men idet man accepterer editor-status, skal man samtidigt give afkald på at indsende sider med personlig gevinst for øje… Det er noget værre juks, for nu at bruge en god gang dansk. Desuden er den danske afdeling så lille, at en side der smides ind i en lille kategori kan tage mange måneder for dmoz at opdage, og først DA tage stilling til om siden bør optages. Afvises siden, sendes der ikke engang en mail der informerer om dette.

  Idéen er at DMOZ skal være lige så brugbart som wikipedia, men det fungerer i realiteten helt af h…. til. For ikke at nævne deres noget forældede layout.

 2. Jeg er ikke blevet opfordret til at melde mig ind som redaktør, men det er måske, fordi kategorien allerede har nok. Ellers ville jeg faktisk ikke have noget imod at blive redaktør, så der kunne “ryddes lidt op”. Hvis nu man som redaktør har et site, der rent faktisk lever op til DMOZ’ krav, kan jeg ikke se det forkerte i at tilføje det. Og det ved jeg, at DMOZ ikke kan gøre noget ved, og jeg forstår heller ikke, hvorfor de skulle gøre det.

  Jeg tror måske bare, at det der med, at man ikke må indsende sider med personlig gevinst for øje skal opfattes som, at man ikke skal indsende sider, der UDELUKKENDE er til egen fordel. Hvis man nu har “verdens bedste hjemmeside”, så ville det være underligt, hvis denne regel skulle forhindre siden i at blive optaget. Well … det er i hvert fald bare sådan, jeg tolker det, men jeg tager muligvis fejl.

  Og ja, designet er sgu ikke det flotteste 😛 men et linkkatalog behøver – efter min mening – ikke være super pænt.

  Har du selv fået et site ind (og hvilket?), eller kender du nogen, der har? :O

 3. Hej Bonusninja.

  Først og fremmest tillykke med at du er blevet optaget på DMOZ.org, selvom jeg kan se at det er noget tid siden.

  Jeg skriver til dig fordi jeg har en fornemmelse af, at du ved en masse om søgemaskineoptimering og linkkataloger. Jeg skal snart have lavet en hjemmeside og den vil jeg selvfølgelig gerne have markedsført. Jeg forestiller mig, at jeg vil tilmelde mig nogle linkkataloger.

  Jeg kender nogle linkkataloger som jeg ved er ganske gode, men jeg er stødt ind i nedenstånde, og jeg håber at du eller en anden læser hurtig vi fortælle mig hvilket af disse linkkataloger der er bedst at tilmelde sig.

  http://www.god-info.dk/
  http://viplinks.dk/
  http://www.find-link.dk/

  På forhånd tak.

  Ps. Tak for en god blog.

  Med venlig hilsen
  Morten

 4. Hej Morten

  Tak for de pæne ord! 🙂

  Man kan groft sagt vurdere et linkkatalogs styrke ud fra tre parametre:

  1. Hvilken Google PageRank har linkkataloget (et tal mellem 0-10, hvor 10 er det højeste)? Jo højere PageRank, jo bedre.
  2. Er der dofollow på links? Hvis ja, så er det godt.
  3. Er der en form for redirect på links (typisk med JavaScript)? Hvis ja, så er det dårligt.

  Find-link.dk har en PageRank på 3, mens de andre linkkataloger ligger på slet ikke har nogen PageRank. Viplinks.dk har kun ét link, hvilket kan betyde, at det er et meget nyt linkkatalog, og så er det ikke særlig stærkt i forhold til søgemaskineoptimering.

  Mit råd er, at du tilmelder dig alle tre linkkataloger. Jo flere links, jo bedre, og sådan er det bare 🙂 Men inden, du tilmelder dig, så vil jeg anbefale dig at se Thomas Rosenstands video om tilmelding til linkkataloger.

  Og så vil jeg til sidst gerne anbefale dig at tjekke følgende links:

  Danske Links – Nok det bedste linkkatalog i Danmark, hvis du spørger mig.
  Linkkataloger.dk – En oversigt over mange linkkataloger, hvor du også kan se linkkatalogernes PageRank, om de har dofollow på og om der er redirect på links.

  Tilmeld dig så mange linkkataloger som muligt, men gør det i et roligt tempo, fx 1-2 kataloger om dagen, og husk at variere din titel og beskrivelse en smule, når du tilmelder dig.

  God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *