Nytårsforsæt – Get real – det virker ikke, champ

Nytårsforsæt virker ikke, og det er der en simpel grund til. Du kender det sikkert godt – dine venner og bekendte vil tabe sig 1.000 kg, stoppe med at ryge 30.000 smøger om dagen, cutte ned på sodavandsforbruget eller whatever; men hvor ofte er det lige, et nytårsforsæt bliver overholdt?

Derfor virker et nytårsforsæt ikke

Hvorfor skulle et nytårsforsæt være mere specielt, eller i det hele taget anderledes, i forhold til andre mål, du har sat dig? Er der noget specielt ved overgangen til et nyt kalenderår, som gør, at det bliver nemmere for dig at overholde et forsæt – nemmere at opnå en drøm? Hvis du tror det, så narrer du desværre dig selv. Det er en illusion. Når du går ind i et nyt år, sker der ikke andet end, at du kan lægge 1 til kalenderåret. Et dette virkelig så specielt? 🙂 Er der noget magisk og unikt ved at gå ind i et nyt år?

Nytårsforsætter virker for nogle, men det er på trods af årsskifte

Et nytårsforsæt kan sagtens virke for dig, men det har INTET med årsskifte at gøre. Det virker udelukkende, fordi du brænder for at opnå et bestemt mål, og du har fastsat en bestemt dato for, hvornår din beslutning træder i kraft, og dette har en meget stærk effekt! Men du kunne have valgt en hvilken som helst dato!

Og så til de afsluttende “vise” ord

Jeg forsøger på ingen måde at være negativ her. Min pointe er bare, at et nytårsforsæt kan virke, og HVIS det har virket for dig, så er det bare et bevis på, at du har sat dig et reelt mål, som du bare VILLE opnå, og havde du fastsat en hvilken som helst anden dato, ville det også have virket.

Så fuck nytårsforsæt 🙂 Tag beslutningen nu og sæt en dato på den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *