Ny side 2 – verdens næstbedste sidetitel

Ny side 2! Brug denne sidetitel på din hjemmeside, og du bliver verdensberømt! Dette indlæg er inspireret af et andet indlæg på larsbachmann.dk. Det lyder sikkert som volapyk, men læs videre, og du vil blive en del klogere på søgemaskineoptimering.

Ny side 1, 2, 3 … osv.

Okay – tjek det her ud: Klik her for at google på ordene ny side 1. Er det ikke fantastisk? Små 14 millioner hjemmesider, der har ny side 1 som titel (eller i hvert fald har ordene ny side 1 stående på deres hjemmeside). Så kan du jo efterfølgende søge på ny side 2, og ja … endnu et spændende resultat. Der er faktisk lidt flere hjemmesider, som er relevante for ny side 2 i forhold til ny side 1. Underligt, men der er sikkert en god forklaring.

Hvad er moralen så?

Hvis du laver en hjemmeside, så lad være med at kalde dine websiders titler for ny side 2, ny side 13 osv. Titlen på en webside er vigtig i forhold til søgemaskineoptimering. Titlerne skal indeholde relevante ord! Hvis du googler på fx gratis hjemmeside – bare for at give et eksempel – så kan du se, at der i titlerne står ordene gratis hjemmeside. Get it? Hvis du vil have, at din hjemmeside bliver fundet i Google på ordet ninjamad, så sørger du for, at der står ninjamad i titlen … og helst som det første ord, da det første ord bliver vægtet højst af Google. Selvfølgelig skal der også stå noget om ninjamad på selve hjemmesiden. Der er en milliard ting, der spiller ind, hvis du skal have en side til at blive fundet på Google, og en god titel er bare én af de mange vigtige ting.

Ny side 2 – Konklusion

Ny side 2 er verdens næstbedste sidetitel, og ny side 1 må så være den allerbedste. Hvis du ikke allerede har luret mig, så er dette også et forsøg på, at få dette indlæg til at ligge nr. 1 på søgeordene ny side 2. Jeg konkurrerer med små 14 milloner andre websider, som er relevante for ordene ny side 2. Mon det vil lykkes mig at blive nr. 1, eller måske nr. 2? 😉

Nu smutter jeg sgu i seng. Godnat.

4 tanker om “Ny side 2 – verdens næstbedste sidetitel”

  1. Pingback: Nr. 2 på Google
  2. Hej Jesper

    Jeg kender ikke FrontPage, så det kan jeg desværre ikke svare på. Der må være et sted i programmet, hvor du kan ændre på sidetitler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *