Livet sutter

Jeg tager mange ting for givet, og det gør vi nok alle sammen i et eller andet omfang. Det er lidt scary, at små, stenede hverdagsting kan få folk til at gå helt ned. Måske whiner du over, at du ikke har råd til det seneste nye computerspil. Måske føler du i et kort øjeblik, at dit liv sutter. Men gør det virkelig det? Videoen, som du nu skal til at se, er virkelig god at tage frem, når du synes, det ser sort ud.

Jeg kan godt lide at hive denne video frem – bare i ny og næ. Det er sgu en god reminder om, hvor fucking godt, vi egentlig har det. Se den.

Get Back Up

Jeg så videoen for første gang på Mikaels blog om internet markedsføring i dette indlæg, og jeg synes bare, den fortjener at komme ud til så mange mennesker som muligt.

Op på beneren igen, du 🙂

3 tanker om “Livet sutter”

  1. Det glæder mig rigtig meget at du også har gavn af den. Disse små værktøjer kan gøre hverdagen så meget lettere og få os i gear og arbejde videre mod drømmende.

  2. Jeg må sige en meget rørende film, den har et rigtig godt budskab! Han udnytter virkelig sit handicap til det fulde – Inspirerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *