Korncirkel

Hvad er der nu med Google og ordet korncirkel? Google driver endnu engang gæk med os lidt a la mystiske hændelser, som jeg skrev om for ikke så lang tid siden.

Googles logo ser i dag således ud:

korncirkel

Klik på logoet, og du kommer ind på søgeresultaterne for søgeordet korncirkel. Hvorfor? Er der lige sket et eller andet specielt, der relaterer til korncirkler? Har du en korncirkel i din have? Har Parken fået en korncirkel? Måske følger jeg bare ikke nok med i medierne for tiden, men jeg har ikke hørt, set eller læst noget om en korncirkel her på det seneste.

Ved du noget? Så skriv da lige en kommentar.

17 tanker om “Korncirkel”

 1. Det er da altid sjovt når Google finder på kreative måder
  at lave deres logo på :o)
  Jul, Nytår, halloween osv gør de det jo også, og da synes de fleste
  vel det er okay, for så er der jo pynt alle vegne.
  Men sådan en almindelig hverdag i september
  er det da ekstra dejligt med lidt pynt og sjov – Tak, Google :o)
  Det trækker vel også brugere til, fordi man lige vil ind og se,
  hvad de nu har fundet på….

 2. Det er blot Google der varmer op til H.G. Wells’ fødseldag den 21. september..

  Ligesom sidste doodle, så forsvandt L’et i Google denne gang og i den sammenhæng, så smed Google igen en “mystisk” besked ud på Twitter: 51.327629, -0.5616088 – hvilket er koordinater. Hvis vi smider dem i Google Maps, giver den adressen:

  1-7 Woodham Rd
  Woking, Surrey GU21 4, UK

  Søger vi på denne engelske by, Woking, så finder vi ud af, at:
  “H.G. Wells moved to Woking in 1895. This was the beginning of his writing career, and whilst living in the town he wrote several books including War of the Worlds,”, iflg. wokingsurrey.com.

  Desuden stemmer hele UFO-temaet jo rigtigt godt overens med det gennemgående tema i H. G. Wells’ bibliografi. Han er jo nærmest betragtet som faderen af science fiction.

  Så skulle mystikken gerne være udbedret 🙂

 3. Det er noget de gør hver dag/anden dag. De skifter tema hele tiden. Når noget er aktuelt så plejer de at skifte det over til det..

 4. Skal det hele være så kedeligt og alle disse sure opstød.
  Vores samfund har udviklet sig til brok samt ballade alle vegne.
  Så fortsæt Google lad os få noget at undre os over, gerne hver dag.

 5. Jeg undrer mig over hvad der sker for nogle mennesker herinde. Én har svært ved at acceptere at der er folk der ved mere end ham/hende. Derfor skriver han/hun et fantastisk indlæg der vidner om maksimal indlevelsesevne, og formår sågar at starte sin sætning med et ord der beskriver det mandlige kønsorgan…hvilket kunstnerisk indspark! 😀 En anden beder Dina om at skamme sig fordi hun kommer med et forslag han synes er udtryk for dårlig humor….er humorpolitiet nu på banen her?? Eller retskrivningspolitiet for den sags skyld? Hvad skal vi gøre? Forbyde folk der ikke staver godt adgang til nettet?…og folk med dårlig humor? 😀

  Det er de mest “mystiske hændelser” der sker herinde 🙂

  Jeg synes det er forfriskende at Google sætter fokus på begivenheder. Jeg synes til gengæld også det er ærgeligt at folk har så travlt med at fortælle andre hvad de gør forkert…se nu gør jeg det selv! ARGH!!!!

 6. Jeg synes klart, at det skæggeste er, at retskrivnings-politibetjenten der har flere retskrivningsfejl i sit indlæg end Dina har… 😉

 7. Google er en værre fidusmager, er han.
  Jeg mødte en dag Google i bussen. “Hej Google” sagde jeg. Så sagde Google: “Av-go’dav vil du købe min sav?”. Sådan er det altid med Google.

 8. Det var da egentlig ikke så voldsomt mange, i betragtning af at du lå nummer 4-5 på Googles “forside” en hel dag? Intet ondt om dig eller din side, men man skulle tro at det ville generere flere hits, right?

 9. Hej Bris 🙂

  Hvis man sammenligner med mit indlæg om mystiske hændelser, så er resultatet egentlig rimelig meget det, jeg havde forventet:

  Korncirkel-indlægget blev først udgivet om eftermiddagen, hvorimod indlægget om mystiske hændelser (som havde ca. 5000 hits) blev skrevet allerede kort efter midnat, og jeg havde dermed også tid til at arbejde mere med det og få det til at ranke højere. Mystiske hændelser-indlægget rankede det meste af dagen som nr. 2 – 4 – hvilket jo er bedre end korncirkel-indlægget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *