Masis Pizzaria i Kolding og Just-Eat fucker up

Beklager stavefejlen i overskriften! Normalt er jeg sgu glad for både Masis Pizzaria (ja, de kan ikke engang stave til pizzeria, men lad nu det ligge) og Just-Eat, og måske er det lidt fesent, at jeg lige nu kommer med negativ kritik, når nu jeg har haft så mange gode erfaringer med dem begge. Men what the f@ck …

Kl. 18:52 bestilte jeg en bunke mad fra Masis Pizzaria i Kolding. De plejer egentlig at være fine nok til at levere maden til tiden, og maden er okay, ellers havde jeg jo ikke bestilt derfra. Der går så laaang tid, og jeg får stadig ikke min mad. Efter at have chattet frem og tilbage med den ansvarlige fra Just-Eat, ringede jeg til Just-Eat for at høre, hvad de havde gang i.

Just-Eat havde så lige annulleret min ordre, for Masis Pizzaria var overhovedet ikke til at få fat i. Nå … fair nok. Jeg spildte noget tid på at vente, men skulle da i det mindste ikke betale for lortet.

Derefter bestiller jeg mad hos et andet pizzeria; også via Just-Eat. Problemet er bare, at jeg bestiller maden kl. 21:32, og så skriver de, at min mad forventes at komme kl. 21:35. Okay!? Hvis de kan nå at lave en burger og en pizza, samt bringe lortet ud på 3 minutter, så er det da fin service.

Klokken er nu over 22:00, og jeg har selvfølgelig ikke fået min mad endnu. Gad vide, om den nogensinde kommer?

Sorry. Jeg havde lidt lyst til at brokke mig. Jeg er jo sulten 🙁

7 tanker om “Masis Pizzaria i Kolding og Just-Eat fucker up”

 1. Er du sikker på at der står/stod samme dato for levering. Jeg har nemlig engang sent om aftenen været ved at bestille en pizza til samme tid næste dag, fordi de åbenbart havde lukket søndag.

 2. Har også selv været ved at bestille til samme tid næste dag engang, men det var ikke tilfældet lige her. De kom med min mad en 20 minutters tid, efter jeg havde postet indlægget 🙂 Pizzaen var ikke all that (den er stadig ikke fortæret), men burgeren var supreme :3

  Har også prøvet at bestille en rådden rødvin engang :/ Det pizzeria fik godt nok minimumkarakterer.

 3. Ps. hvordan kan rødvin være rådden? Forhindrer alkoholen den ikke i det? Jeg mener sur som eddike kan jeg forstå, men decideret rådden?

 4. Hey John Doe!

  Din kommentar røg af en eller anden grund i spamfilteret, og jeg har først set det nu. Beklager virkelig meget, champ! 🙁

  Lidt ærgelig oplevelse ham Ebbe har haft.

  Heh, jeg ved ikke, om alkohol forhindrer råddenskab, men rødvinen smagte i hvert fald af sur punani.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *