Jan

Jan – det er jo mig … eller, det er i hvert fald mit navn. Noget af det. Hvor kunne det være fedt, hvis jeg kunne sige til venner, bekendte, ubekende og aliens, at de bare skal gå ind på Google og søge på ordet Jan, og så ville det være MIN hjemmeside, der lå øverst. Numero uno og alt det der.

For nogle måneder siden fik jeg lyst til at tjekke, hvem der ejer domænet jan.dk. Hvis jeg kunne få kontrol over dette domæne, ville det give mig en pænt stor chance for, at jeg relativt nemt kunne få hjemmesiden til at ranke på “jan”.

Jeg smuttede selvfølgelige først ind på hjemmesiden, og til min store overraskelse finder jeg ud af, at den handler om hunde – Aynsley Collies, for at være helt præcis. Ejeren af hjemmesiden var selvfølgelig en anden Jansemand.

Jeg udtænkte derefter en snedig BonusPlan, for jeg ville sgu gerne have fat i jan.dk!

Jeg skrev en mail til ejeren: Jeg tilbød ham 500 kr. cash plus et webdesign med en søgemaskineoptimeret WordPress-installation (værdi: mange tusind kr.) til en ny hundeside … for ærlig talt, så var hans side meget frastødende rent designmæssigt … og så var den en katastrofe i forhold til SEO. Han havde endda kopieret hjemmesidens indhold over på et andet domæne, og det skaber jo duplicate content.

Men nej, han var sgu ikke interesseret. Jeg synes ellers, det var et fint tilbud, men jeg kan godt forstå, at han ikke ville sælge.

Går man ind på jan.dk lige nu – i skrivende stund – er der dog ikke flere hunde at finde. I stedet bliver du mødt med en tekst, størrelse ~50, med ordene “Nothing here!” WTFff … Og jeg linker med vilje ikke til siden, for den fortjener ikke linkjuice fra mig.

Nå. Det var vist bare det, jeg ville sige. Nu er det store spørgsmål så, om jeg overhovedet kan få dette indlæg til at ranke fornuftigt.

Hilsen
Jan!

3 tanker om “Jan”

  1. Så vidt jeg kan se, ranker den slet ikke på “jan” 😛 Og ja, den hjemmeside er virkelig et design-mesterværk xD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *