Hvalpetræning

Har du en lille hvalp, så er hvalpetræning vejen frem. I denne artikelserie vil jeg komme med i alt 10 gode råd, som kan hjælpe dig og din hundehvalp. Giv din hund en bedre fremtid med effektiv hvalpetræning i dag!


Bemærk: Disse hunderåd – omend de er verdens bedste – implementeres på eget ansvar!

Hvalpetræning

Hvalpetræning starter allerede, når hvalpen er 10 sekunder gammel

Din lille hvalp er lige blevet født … hvad nu? Lyt til BonusNinja, thi han er (u)autoriseret hvalpetræner, uddannet på Kennel Knastør Hundekiks i Skagen.

De gode råd – Få en stærk hund!

 • 1. Når hvalpen bliver født, skal du allerede der påbegynde træningen. Start med et blidt cirkelspark lige til hovedet. Nu har den lille hvalp din fulde opmærksomhed.
 • 2. Herfra starter det sjove. En god hvalp vil have mad, og derfor skal du sørge for, at den får en stor portion Kellogg’s Cornflakes med bly, zink og nitroglycerin. Det smager GREAT!
 • 3. Den søde hvalpy har fået sin mad, og dermed er den glad. Den essentielle del af hvalpetræningen kan nu begynde, men først skal den flinke hvalp have endnu et cirkelspark til hovedet.

Mere hvalpetræning?

Det var første del af artikelserien om hvalpetræning. Tjek del 2 og 3 her:

Del 2: Hvalpetræning og konsekvenspædagogik
Del 3: Hvalpetræning på den flinke måde – Bliv uddannet hvalpetræner nu!

Din hund vil elske dig for det! 🙂 Hvalpetræning kræver en hel del af dig som hundeejer; derfor er det vigtigt at have styr på, hvad der er rigtigt og forkert, når din hvalp skal trænes.

Er du i øvrigt interesseret i professionel hundetræning hos en hundelytter? Så kan du finde det her!

10 tanker om “Hvalpetræning”

 1. Det er sjovt som det ligner Chuck Norris’ træningsprogram til små børn.. Du ved, bogen “Learn your kids to be REAL men. Even for the wo-men”.

 2. Hov, og mht. kommentaren du smed på T-Shirten; det må nok blive næste gang, så – Det koster os 625 kroner i startgebyr at lave et oplag, og vi skal sælge mindst 10 for at det løber rundt (specielt fordi vi ikke tjener penge på dem). Men omvendt, vi kunne jo lave en Café Press shop… Hm… Det ser vi på.

  Ellers må vi se hvad der sker på næste års kollektion 😉

 3. Mja, skillingen kommer nok først hvis vi vælger at holde en fest for alle dem der køber t-shirt (hviket vi kraftigt overvejer; strand, bål, øl… jotak) og sælger øl til overpris når folk er fulde.

  – Hvilket heller ikke er usandsynligt.

 4. Heii du har bare verdens sødeste hund, den er bare så nuttet, hvad hedder den?? du virker til at være en god hunde ejer ;D

 5. Hej 🙂

  Det er desværre ikke min egen hund Bare et billede, jeg har fundet. Men jeg ville da ønske, at den var min 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *