Gratis SEO-rapport fra BonusNinja

Har du en hjemmeside, som du gerne vil gøre mere synlig i Google, så vil jeg meget gerne hjælpe dig med en gratis SEO-rapport.

Tilmelding er åben fra 23. januar – 28. januar 2010.

Det får du

SEO-rapporten kommer til at indeholde helt konkrete SEO-tips til, hvordan du selv kan forbedre din hjemmesides synlighed i Google. Så enkelt er det.

Offentlig SEO-rapport

Efter, jeg har gennemgået dit site, vil jeg skrive et blogindlæg med optimeringstips, som alle vil kunne læse. En slags offentlig SEO-rapport, om du vil.

Fordelen ligger i, at alle læsere kan lære noget, og alle kan selvfølgelig også komme med input.

Sådan får du din gratis SEO-rapport

Scroll ned til kommentarfeltet, skriv din hjemmesides adresse samt en e-mail-adresse, som du kan kontaktes på. Torsdag d. 28. januar vil jeg trække lod om vinderen.

Bemærk: Selvom, du ikke vinder, så vinder du alligevel lidt, for hvis du tilmelder dig, vil du uanset hvad modtage mindst et tip til, hvordan din hjemmeside kan blive mere synlig i Google.

23 tanker om “Gratis SEO-rapport fra BonusNinja”

 1. Jeg har for nylig fået lidt hjælp med søgemaskineoptimering af en bekendt. Det kunne dog være interessant at høre en vurdering af den nuværende optimering og eventuelt få input til noget der kunne gøres anderledes og bedre.

  Hvis du finder det interessant er min hjemmeside http://www.galleriholst.dk/

 2. Selvom jeg tvivler på, at der kan gøres særlig meget ved min blog, vil jeg da benytte mig af chancen 🙂

  http://wikzo.com
  Linkthewindwaker [at] gmail [dot] com

  I øvrigt har jeg lidt problemer med at skrive kommentarer. Skriv oprindeligt i går, men kan se, at den endnu ikke er dukket op, så jeg prøver igen.

 3. Hej alle, og velkommen til, Bente 🙂

  @Gustav og Bente
  Akismet fangede desværre jeres kommentarer. Meget underligt.

  @Bente
  Det er en nydelig side, du har, må jeg sige. Og ja, det er tydeligt, at der har været en SEO-kyndigs hjælp ind over … Meeen, jeg har nu erfaret, at der næsten altid er et eller andet ekstra, man kan gøre 🙂

  @Gustav
  Der er skam rigtig mange ting, man kunne lave ved din blog. Og mht. din første kommentar: Fik du en blank side, da du postede den? For det har jeg lige oplevet med min egen kommentar :S

 4. Tak for de pæne ord, amigo 🙂 Er dette en tilmelding fra din side, eller nøjes du bare med at give mig ros? 🙂

 5. He he, jeg tvivler på at der er håb for min blog, selv hvis den kom i kløerne på en SEO ekspert som dig, men måske derfor kunne projektet være spændende;-)
  Beam me… I mean sign me up Scotty;-)

 6. Supergodt, Cosmo 🙂 Scott me up, Beamy

  Og velkommen til dig, Andreas. Dine kommentarer blev også fanget af mit anti-spam plugin. Beklager. Jeg har hermed deaktiveret plugin’et 🙂

  Jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang med det her. Der er helt sikkert stof til nogle spændende cases; alt lige fra et veloptimeret site til worst case scenario 🙂

 7. Det er faktisk en god ide, Lisbeth. Det skal jeg lige tænke over. Men indtil videre må folk så nøjes med at abonnere på mit feed eller følge mig på Twitter 🙂

 8. Haps! Du er hermed tilføjet på Twitter.

  Og mht. nyhedsbrev, så skulle man da næsten tro, at en blogekspert som dig allerede havde set lyset, markedsføringsmulighederne og ikke mindst indtægtskilden i et nyhedsbrev :-p

 9. He-he 🙂 Jeg har før vendt ideen mht. nyhedsbreve, men jeg har endnu ikke fundet en god nok grund til at benytte mig af det her på bloggen – før nu, måske.

  Det skal jeg lige kontemplere lidt mere over 🙂

 10. Jeg har for nylig fået lidt hjælp med søgemaskineoptimering af en bekendt. Det kunne dog være interessant at høre en vurdering af den nuværende optimering og eventuelt få input til noget der kunne gøres anderledes og bedre.

  Hvis du finder det interessant er min hjemmeside http://IndiskTakeAway.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *