Gratis SEO-analyse – Vinderen er kåret!

Så har jeg rullet den virtuelle terning med hjælp fra RANDOM.ORG, og vinderen af en gratis SEO-analyse/-rapport er nu fundet.

Vinderen er deMib! Nej … det’ gas 😀

Den rigtige vinder er Kim Andersen med bloggen http://www.kim-andersen.dk/

Tillykke, Kim! Og tusind tak til alle jer andre, der har villet være med. Husk nu, at I også vil modtage nogle SEO-tips 🙂

Inden lodtrækningen har jeg selvfølgelig smugkigget lidt på nogle af de 7 hjemmesider, og det ser rigtig spændende ud! 7 tilmeldinger er måske ikke meget, men det er meget for mig, for selvom jeg har hjulpet mange med SEO, og dermed har hjulpet med at skaffe flere kunder og været med til at forøge indtjeningen på adskillige sites, så har jeg altid gjort det gratis. Med andre ord: af en uprofessionel SEO-mand, synes jeg, det er et flot tal.

Min mening om de tilmeldte sites

Som sagt, ser det rigtig spændende ud, for der er lidt af hvert. Der er alt lige fra worst case SEO scenario til optimerede sites. Kims blog er lavet i WordPress, og heldigvis er det lige præcis dét, jeg er bedst til; WordPress og især WordPress SEO er mit speciale.

Kim, jeg har jo fulgt din blog i lang tid nu, for de emner, du skriver om, interesser mig, og du er altid god til at komme med en personlig vinkel og lægge op til gode debatter, og så kommer du meget ind omkring hjemmesider, software m.m., som jeg ikke lige kendte til. Lækkert.

Er der en læser derude, som er interesseret i webudvikling, webdesign, Google og den slags, så tjek Kim Andersens blog, og abonner da også lige på bloggens RSS-feed, eller følg Kim på Twitter.

SEO-analyse af en blog, der har SEO som emne

Du skriver selv om SEO 🙂 så jeg havde en lidt mærkelig følelse, efter jeg havde rullet terningen. Du er det, som Den Synlige Mand ville kalde SEO-kyndig, og så bliver det jo lidt ekstra spændende: Kan BonusNinjaen virkelig finde noget, der kan optimeres, på en allerede optimeret blog?

Ja, det kan han da! 🙂

For mit “SEO-motto” er: Der er ALTID noget, der kan optimeres!

Anyway. Nu er det her indlæg er vistnok blevet lidt for langt – så jeg vil blot sige, at der snart kommer en række indlæg med en god del foreslag og optimeringstips, til især Kim, men også lidt til alle jer andre.

Stay tuned, og ….

Auf Wiedersehen!

Nå ja: Er du stadig ikke tilmeldt mit RSS-feed, så gør det her. Jeg er selvfølgelig også på Twitter: BonusNinja på Twitter.

7 tanker om “Gratis SEO-analyse – Vinderen er kåret!”

 1. Du må håbe på, at den gamle regel om at skomagerens børn går i hullede sko også gælder for Kim :o)

 2. Det var da en glædelig nyhed 🙂

  Jeg ser frem til at få nogle gode tips, så jeg kan rykke endnu mere i søgemaskinerne. Og tak for links 😉

 3. @Frank
  Kendte ikke lige det ordsprog, men det gør jeg så nu, hehe 🙂

  @Kim
  Du driver en fin blog, så det var da så lidt 🙂

 4. Tillykke – selvom det ikke lader til, at du har lige så stort behov for SEO-ekspertise som os andre 😛

 5. Tillykke! 😀

  Årh gid det var mig der havde vundet en seo-analyse 🙂

  Christopher

 6. Velkommen til, Christopher 🙂

  Jeg kan da ikke udelukke, at jeg holder en lignende konkurrence igen. Så hvis du kigger ind engang imellem, evt. hapser mit feed el. følger mig på Twitter, så kan du i hvert fald være mere sikker på at komme med i lodtrækningen næste gang 🙂

Læg en kommentar NU!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.