Google Talk chatback badge

Jeg har netop læst om en ny widget fra Google, som hedder Google Talk chatback badge. Måske er det noget, du vil kunne bruge på din hjemmeside eller blog. Hvem ved?

Jeg vil ikke gå i dybden med, hvad Google Talk chatback badge er, for der er vist ikke så meget at gå i dybden med. Det er en lille widget, du smider ind på din blog eller hjemmeside, og via denne, kan du chatte med dem, som besøger den.

For at bruge chatback badge, skal man have en Gmail-konto (hvilket de fleste i universet har), og det fede er, at dine besøgende ikke behøver en konto. Jeg har ikke testet Google Talk chatback badge endnu (kunne de ikke have fundet et kortere navn?) men gør det nok, når jeg får tid – just for kicks.

Spørgsmålet er så: hvad kan det egentlig bruges til? Det er selvfølgelig meget sjovt at kunne chatte med folk på sin egen hjemmeside, men hvorfor ikke bare bruge Messenger, Skype, Facebook osv.? En af de steder, man måske kunne bruge (her kommer den igen!) Google Talk chatback badge til, er på en firmaside, hvor kunder kunne stille spørgsmål – altså få live support. Ved så ikke lige, hvor professionelt det ville virke … Meh, jeg brainstormer bare.

Nå ja, et link til … den der dims … kan du finde her: Google Talk chatback badge 😛 Du skal i øvrigt ikke installere noget som helst. Du copy-paster bare koden, og voila.

Ses …

En tanke om “Google Talk chatback badge”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *