Google har trods alt sans for humor!

Det begynder endelig at ligne noget 😀 For første gang i dag, ranker BonusNinja Blog nummer 1 på Google på søgeordene sort humor!

Direkte link til søgningen (som meget muligt har ændret sig, når du læser dette).

Hov nej, vent lidt – faktisk ranker jeg både nummer 1 og nummer 2. Det er så lidt random, at det ikke engang er min forside, der ligger på førstepladsen, men det skal nok ændre sig. Den sidste uges tid har jeg ligget på fjerdepladsen, og jeg begyndte at tro, jeg aldrig ville overhale de andre sider om sort humor, blandt andet Wikipedias ukorrekte artikel …

Om min nummer 1-placering vil holde de næste dage, tror jeg ikke, men jeg er blevet mere sikker på, at jeg inden alt for lang tid kan få en fast plads på førstepladsen. Jeg har undret mig meget over, hvorfor det har taget lang tid at komme derop, men jeg er lige nu ret sikker på, hvilke søgemaskineoptimering-“tricks”, der har gjort udfaldet.

Placeringen kan have ændret sig mens du læser dette, så jeg har selvfølgelig foreviget øjeblikket med et screenshot:

Tak, Google (og beklager den grimme smiley; kunne ikke lade være). BonusNinja er glad i dag! 🙂

6 tanker om “Google har trods alt sans for humor!”

  1. Halløj Lars. Velkommen til dette finurlige sted 🙂

    Placeringerne har sjovt nok ikke rykket sig hos mig. Og ja, det er nok den der thinkquest-side, du henvender til, med den fornemme description, som lyder sådan her: “Det kræver en meget sort humor. og en rugklapper med. rejeost og udkogt rosenkål . for at forstå denne side. Ønsker du at forsætte?” -_-

    EDIT: Nå, nu rykkede jeg ned på den kedelige fjerdeplads …

  2. Her fra Sverige ser det lidt anderledes ud. Her ligger du “kun” som nummer 5. (#1: wiki, 2: thinkquest, 3: esnips, 4: wordpress.)

    Men godt arbejde, uanset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *