Torsdagstest: Hvor mange anslag i ALT-tag læser Google?

SĂĄ blev det tid til endnu en torsdagstest. Sidst skrev jeg om title-tag, i dag handler det om ALT-tag.

Hvis du vil ha’, at Google bedre kan forstĂĄ, hvad et billede forestiller eller prøver at udtrykke, er det en god idĂ© at udfylde det pĂĄgældende billedes ALT-tag ud med lidt beskrivende tekst. Men hvor meget tekst kan du skubbe ind i dette tag, inden Google siger: “Jeg læser ikke videre herfra”?

Torsdagstest: En sidetitel pĂĄ 300 anslag – gĂĄr det pĂĄ Google?

Nu må jeg vist hellere komme i gang med at skrive herinde, inden bloggen falder helt i søvn. Så hvorfor ikke lægge ud med en bette SEO-relateret test from real life.

Google viser – som du mĂĄske ved – op til 70 anslag af en sidetitel ude i de der søgeresultater. Fedt nok. Men hvad nu, hvis du har en sidetitel pĂĄ eksempelvis 300 anslag? Læser Google sĂĄ dem alle sammen? Og kan du ranke pĂĄ eksempelvis ordene “svedige sigøjnere pĂĄ tilbud”, hvis ordene befinder sig langt henne i en 300 meter lang sidetitel?

Sjove ranking factors i SEO – Hvad folk tror …

Meget af min fritid går med SEO i den ene eller anden forstand, og folk omkring mig spørger selvfølgelig om, hvad det er, jeg bruger så meget tid på: Hvad er det der SEO /søgemaskineoptimering? Hvordan får du en hjemmeside på Google? Osv.