Fuck Mac

Yesh – jeg øver mig på at skrive iøjnfaldende overskrifter, men der gemmer sig en vis sandhed i ordene – set fra mine øjne, i hvert fald. Fuck Mac! 🙂

R.I.P. (Rest In Pis) Macbook

Jeg købte en MacBook i slutningen af 2007. Jep – sådan en hvid girly-computer, som alle de små tøzer render rundt med, eller noget. Meeen, men. Den døde så her i juleferien, og nu må jeg så se, om jeg kan redde den, når jeg kommer hjem igen i nat. Jeg har en gammel, crappy bærbar derhjemme, så jeg er ikke heeelt lost, men jeg skal have mig en ordentlig com igen – en pc, tak! Og her til højre kan du så se den pæne halvfeminine Macbook sammen med det store monster af en bærbar pc, som venter på mig derhjemme. Sidstnævnte har en batterilevetid på 1 sekund.

Mac er okay, men ikke noget for mig

En Mac er sgu okay, men problemet er, at jeg bare ikke kan vænne mig til styresystemet. Jeg gav det to måneder, og jeg var bare frustreret til sidst. Heldigvis kan man installere Windåse på de nyere Macs, fordi de kører med Intell-processorer, så det hjalp da lidt på det … men Mac-tastaturet er noget fuck, hvis man skal bruge det med de programmer, jeg bruger.

Nå. Godt nytår og alt det der 🙂 Nu gider jeg ikke at brokke mig mere. Heldigvis gik Mac’en død i ferien, og ikke midt i en projektuge. Nu skal der snart kigges på en lækker stationær pc med en fucking stor skærm.

Woopa!

6 tanker om “Fuck Mac”

  1. Har kun prøvet Mac-computere i butikker, så har aldrig rigtig fået lov til at lege det helt store med dets operativsystem. Selv skiftede jeg til Ubuntu Linux for nogle år siden. Når jeg sidder ved en Windows-computer, kommer jeg ofte til at vælge forkert i de forskellige menuer, og jeg kan slet ikke forstå, hvordan folk kan leve uden flere skriveborde (på Linux kan du have X antal virtuelle skriveborde).

    Det kræver bare tilvænning, tror jeg, men måske dit krav til en computer er lidt anderledes end meningmandens, fordi du laver webdesign med nogle specifikke programmer.

    Jeg kunne godt tænke mig en MacBook på grund af det fysiske ydre; den er ikke særlig stor og egentlig ret pæn med en god batterilevetid, har jeg læst. Jeg gider bare ikke bruge så mange penge, så lige nu er jeg godt tilfreds med min Zepto Znote med Ubuntu 🙂

  2. Jep – det er netop programkompatibiliteten, den er gal med; jeg er nødt til at bruge Windows til webdesign og musikproduktion. MacBook har ellers virkelig mange fordele: den ser lækker ud, lang batterilevetid, (især hvis du bruger Mac OS), den vejer intet, fin størrelse, OS’et er super stabilt, strømkablet sættes til Mac’en via magnet (super smart for dem, der ofte falder over ledninger) … der er MANGE fede ting. Apple introducerede også flere skriveborde (Workspaces) i det nyeste Leopard OS (“inspireret” af Linux, tror jeg).

  3. Jeg skal ikke gøre mig klog i alt det tekniske, men Mac OSX er vist også bygget over Unix, hvorfor Linux og OSX ligner hinanden på mange punkter (fx Terminalprompten og de flere skriveborde). Det er dog muligt at installere et 3. parts program til Windows for at få flere virtuelle skriveborde.

  4. En ny Mac-bruger kom på banen 😛 Håber, du bliver mere glad for din MacBook end jeg har været for min. Fik den ellers til at virke igen, men der gik 2 dage, og så døde den completely.

    Og du kan tro, jeg kan sweet-talke dig, zøde <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *