Den super store superstar Freestailo

En af mine yndlingsvideoer lige p.t. er Freestailo. En gut, der har stillet op til noget Idols-agtigt, Superstar KZ (Kazakhstan). Han optræder med en lut, og synger sin helt egen version af nummeret Freestyler.

Freestailo originalversion

Mr. Freestailo optræder foran et kæmpe publikum

Derudover er der blevet lavet et hav af Freestailo-remixes. Nogle af de bedste finder du herunder:
Freestailo – Village Remix
Freestajlooo Niklas J Remix
Freestajlo SoundBrothers Vocal Mix

Freestailo er populær

I skrivende stund har Freestailo, Freestajlo, Freestylo (kært barn har mange navne) næsten 3 millioner views på YouTube! Melodien er også meget catchy, og han lyder fandeme også sjovt. Overvejer selv at lave et lille remix 😀 Tror dog ikke, han får en pladekontrakt lige som William Hung 😛

3 tanker om “Den super store superstar Freestailo”

  1. Spøjs præsentation 😛

    OKAY, NU MÅ JEG VIDE DET …

    Jeg har længe undret mig over, hvorfor nogle blogs (kun WordPress, tror jeg) ofte får kommentarer som ovenstående, der bare citerer indholdet. Jeg fatter det simpelthen ikke, please forklar mig det!

  2. Hehe. Undrede mig også vildt meget, før jeg selv begyndte at bruge WordPress. Det er “pings” eller “trackbacks”. Altså, jeg er ikke mesteren til at forklare dette, for noget af det forstår jeg heller ikke selv 😛 Men når jeg fx skriver et blog-indlæg, og i det blog-indlæg linker til et andet blog-indlæg (på en min egen, en anden WorpPress-blog, eller en blog, som understøtter dette), så bliver bloggen pinget – den får en lille stump af min kommentar med et link tilbage til min side. Det kan være smart, hvis man fx pinger en rigtig stor blog med mange læsere, for så ser er chancen for at få flere besøgende ret stor 🙂 Jeg forstår dog ikke, hvorfor der ikke er et link i den ping, jeg har lavet i dette indlæg :S Bør nok undersøge sagerne lidt bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *