Er du freelancer, eller søger du en?

For et års tid siden lavede jeg Freelance Finder – en hjemmeside, hvor freelancere kan gøre lidt reklame for sig selv. Selve ideen synes jeg godt om, men jeg fik desværre aldrig markedsført siden ordentligt.

For ca. en uge siden skulle jeg fornye domænet, og så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne nosse mig sammen til lave et ordentligt design og bygge videre på siden, som selvfølgelig er lavet i WordPress. Det er jeg så godt i gang med, og allerede nu kan du gå ind og finde en freelancer til dit næste projekt, eller også kan du tilføje et link til din egen hjemmeside, hvis du tilbyder ydelser på freelance-basis.

Er det noget for dig, så smut ind på Freelance Finder.

Hjemmesider af tvivlsom karakter bliver ikke godkendt

Det er vigtigt for mig opretholde en hvis kvalitet på Freelance Finder, så besøgende får fat i en freelancer, der kan sit kram og forhåbentlig kan levere en god service. Derfor er det slet ikke alle hjemmesider, som kommer igennem nåleøjet.

Der er endnu ikke så mange henvisninger på siden. Men mener du, at du kan tilbyde noget kvalitativt, er du meget velkommen til at smutte ind og indsende en henvisning til din egen side. Måske er du freelance webdesigner, freelance SEO-konsulent eller noget helt tredje. Du kan i hvert fald øge dine chancer for at få et freelance-job … Og kan du ikke finde den rette kategori, så kontakt mig på jankaczmarek@gmail.com eller skriv her i kommentarfeltet, og så skal jeg nok sørge for at oprette den manglende kategori.

Besøg Freelance Finder her.

Hyg dig 🙂

5 tanker om “Er du freelancer, eller søger du en?”

 1. hmm…. Dette kunne faktisk blive en rigtig interessant side! – Ikke desto mindre er jeg ikke helt vild med designet som det er lige PT (13-01-10).
  Læser selv til multimediedesigner og fotografere en del – dette kunne jeg sagtens have lyst til at sælge på freelance basis, så mon ikke jeg skulle se at få smidt en side sammen med mine egenskaber? 😛

 2. Det synes jeg lyder som en god ide 🙂

  Designet er måske lidt skrabet, men jeg synes, det fungerer o.k. Har du evt. forslag til ændringer?

 3. Dude, håber ikke jeg er for kritisk, men det virker lidt mere som et link-katalog end egentlig en freelancer portal? Og hvordan vil du kunne konkurrere med Amino’s “nye” Amino Freelancer?

  Men ellers er det da super godt initiativ, og regner da også med at din side primært at for at lege med SEO? 😛
  Good Luck Dude-boy

 4. Well. Når jeg kigger på siden, er den første tanke der strejfer mig; uprofessionel. Som Christian skriver, virker det heller ikke som en decideret portal, men mere en side med links xD

  Hvis jeg skulle sætte min finger på et eller andet der burde ændres, ville det være på det banner du holder i toppen. Folk i jakkesæt, der hopper, virker ikke særlig seriøst 😛

 5. @Christian
  Det ER et linkkatalog – bare et kategorispecifikt af slagsen – så på den måde giver det heller ikke mening at konkurrere med Amino Freelance 🙂

  @Detkanin
  Fair nok 😛 Det er også et meget generisk WordPress theme, jeg brugte nogle få timer på at lave. Men tak for input! 🙂 Dog regner jeg ikke med at gøre mere ud af siden.

  Designet har et andet formål end at se pænt og professionelt ud. Det har Christian også luret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *