5 tanker om “Fordelene ved at ryge”

 1. Hahaha! Endnu engang mĂĄ jeg se mig slĂĄet af sort humor. Ryger bliver jeg næppe, og med den provokerende overskrift mĂĄtte jeg jo lige læse “fordelene” ved rygning…

 2. Hehe. Det er faktisk et forsøg på at være dødalvorlig 🙂

  Mit indlæg er stærkt inspireret af Allen Carrs bog “Endelig ikke-ryger“, som er den absolut bedste bog at læse, hvis man vil stoppe med at ryge (hvilket alle rygere jo i bund og grund ønsker).

  Bogen har et kapitel, der hedder “Fordelene ved at ryge”, og som du nok kan gætte, bestĂĄr det af blanke sider 🙂

 3. Det er rigtigt nok det med den bog. Jeg fandt den selv i bilka til 50 kr. sĂĄ tænkte jeg at kunne jo lige sĂĄ godt prøve… Og nu er der en mĂĄned til jeg ikke har røget i 2 ĂĄr. Jeg har ogsĂĄ lĂĄnt den ud til venner, som fik samme resultat.

 4. Haha, hvor var det et sjovt indlæg! Det var også et af de kapitler i bogen, som appellerede bedst til mig, da jeg læste den.

  Desværre virkede den ikke på samme måde for mig, som det har gjort for rigtig mange andre.

  Da jeg ville stoppe min rygning, kan jeg huske at jeg blev meget ked af, at Allan Carrs bog ikke fungerede, fordi det for mange andre virker som “den ultimative løsning til rygestop”, hvis I forstĂĄr hvad jeg mener?

  Ret frustreret og desperat faldt jeg over denne *SPAMLINK FJERNET* pĂĄ nettet, som virkede for mig, selv om jeg i starten var temmeligt skeptisk.

  Så nu er jeg røgfri på 3. måned!

  /Maria

Læg en kommentar NU!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.