Hvalpetræning på den flinke måde – Bliv uddannet hvalpetræner nu!

Så er det blevet tid til at afslutte artikelserien om hvalpetræning – den rigtigste og mest naturlige hundetræning for din søde puttenutte-hvalp. Lad os da komme i gang, FFS!

Først og fremmest: hvis ikke du har fulgt med, så læs lige første og anden del af denne fremragende artikelserie.

Vi har været alt for flinke

Indtil videre har vi været alt for flinke ved den lille hunni. Vi har ikke været strikse nok. Her kommer de fire sidste råd om hvalpetræning:

  • 7. Send din hvalp til Guantanamo. Den skal forblive der i 3 år.
  • 8. Når hvalpy-hvalpy er kommet tilbaws, skal den have chokolade. Chokolade er giftigt for hunde (læs evt. mere her: gode råd til hundeejere). Det er klart, at når noget er giftigt, gælder det om at indtage mere gift, så man kan blive hærdet. Hvalpen skal have 20 Snickers, 5 Mars og 33 kg ren chokolade. It’s nice!
  • 9. Nu er hvalpen stærk! Den skal have et abonnement til Fitness.dk, så den kan få mange muskler. Very exciting indeed!
  • 10. Nu kan du lære den at dræbe effektivt. Det kræver en speciel tankvogn for hunde og en Uzi 9mm (lige som den Arnold bruger i Terminator). Hver gang den dræber et menneske, skal du belønne den med et knivsæt fra Raadvad; det er en god snack til hunde!

Bonustip!

Spark dagligt din hvalp i nogersvinet. Hvis det er en tæve, skal den selvfølgelig have syet nogle lange nogersvin på. Det kræver en symaskine, men de er ikke så dyre igen.

Er du blevet klogere? Ved du mere om hvalpetræning nu? Ja du gør så! Og tillykke med det! Man kan faktisk kalde dig professionel hvalpetræner nu! Hent dit bevis her:

Hvalpetræner-bevis - Uddannet hvalpetræner

Højreklik på billedet og gem det på din computer. Du er nu en ægte hvalpetræner. Fedt!

En tanke om “Hvalpetræning på den flinke måde – Bliv uddannet hvalpetræner nu!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *