FireWire Ekspert

Tidligere skrev jeg om, hvordan man søger jobbet som astronaut. Men dette er en endnu ældre jobansøgning, oprindelig skrevet af ham, der opfandt sovs, der kan downloades, og senere hen er den blevet redigeret af mig.

Hej.

Jeg søger hær med omstillinger som om ekspert til jeres(warez) FireFire. Jeg har tugtet med FireWeird i årerne 98 og også 99, men, at jeg vil da lige nævnte at sige jeg også har 95 på visitkortet/menu. Som De hører er min bredde farlige viden mere eller mere rigtig godt og det er det er dét gør jeg det bedst?

Nå,- men nu mere seriøse:

Jeg er arbejdd. Har skole men igk speecial og dog mange år i skolebank. Jeg kan skrivee og læsse got nok til vilken jobz? Har bilkørkort men jeg er punktert på den anden dag og nu har ingen jul. Jeg bort i hus men vil gerne ha lejlighed væk fra andre. Jeg kan osse FejerVejer.

Vis i arh job til stillin er jaj ledig om hverdag kl. 00-24 på alle tidspunkter, osse på mobil kl hele tiden. Elelrs læg beksed på telefut-svar mit jeg venner nognler ganger tilbyt. Ofte som regel for det meste men eller tit og ind imellem det hænder. Giv mig frit fortjent men osses tid til ander opgav, men Pyrewired er mit spec. Giv lidt jobz, jeg er fortjænt…syns jeg sæl…mest sæl.

Oggimam-Fridusk Obrahym Æggirfjanton Larsen.

Oprindeligt skrevet af den almægtige JalleMand! Redigeret med snusfornuft af BonusNinja.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *