Feber

Det er efterhånden meget sjældent, jeg bliver syg, men når jeg endelig bliver syg, får feber og alt det der, så er det som regel ret hardcore. Overskriften er måske også lidt overdrevet. Jeg elsker ikke feber som sådan, men jeg synes, der er et eller andet fedt ved at have feber … Når jeg har feber, sover eller “pseudo-hallucinerer” som regel det meste af tiden, og det er sgu nogle underlige og syrede billeder, jeg får i hovedet. Lige nu sidder jeg så og skriver mens jeg stadig har lidt feber, så jeg kan ikke helt vide, om det er noget vrøvl, jeg fyrer af, lol.

Feber er bare en underlig ting. Da jeg som barn havde feber, mens jeg lå i min seng, oplevede jeg ofte, at mit værelse blev større, samtidig med, at jeg blev mindre 😛 Meget mærkelig, men sjov, fornemmelse. Oven i det, kommer så en masse fucked up drømme og underlige forestillinger. Men jeg kan lide det :O

Jeg kan godt lide feber, fordi det giver mig en slags ud af kroppen-oplevelse. I like it 🙂

3 tanker om “Feber”

  1. Haha, kender det godt. Har prøvet at det føltes som om min seng drejede rundt, og jeg var ved at falde ud. Det var fandme mærkeligt, lidt ligesom at være meget fuld, men stadig anderledes.
    Desværre følger der jo oftest slemme hovedpiner og andre ubehagelige ting med en feber, men det der hallusinasions-halløj kan være ret sjovt på et eller andet plan.

  2. Jeg kender det fandeme også godt. Det er dejligt. Det er også bare dejligt at ligge i sin seng dagen lang og blive plejet af en ven(inde), med suppe og lir… 8D.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *