Er det jul nu?

Et ofte stillet spørgsmål: Er det virkelig jul nu?? Få svaret her 😉

Hvis du er i tvivl om, hvornår det er jul, så er er det jul nu? hjemmesiden for dig!!! Det er great! Det er fantastisk! Det ekstraordinært! Det er en hjemmeside for alle! Det er … okay, fuck det her. Her er linket: Er det jul nu?. Nyd lortet, motherbitches 😉

15 tanker om “Er det jul nu?”

 1. Jeg lå seriøst flad af grin i tre minutter, før jeg overhovedet kunne tage mig sammen, og kigge på skærmen igen… Og så hylede jeg af grin igen – dét er fandeme god humor!

 2. Teknisk set begynder julen vel egentlig først EFTER juleaften, så vi må forberede os på at tilbringe juleaften foran skærmen. Men det går jo til en god sag.

 3. Hm … Har ellers hørt inde i byen, at juleaften er blevet rykket et par dage i år. Har på fornemmelse, at det bare er et græsk tilbud.

 4. I stedet for at trykke refresh hele tiden, kan du downloade tilføjelsen “Reresheverything” til Firefox, der automatisk opdaterer en side inden for et bestemt antal minutter.

  Nice hjemmeside 😀

 5. Jeg nyder selv meget at bruge f5-tasten, og hvis jeg føler mig nymodens benytter jeg den blå cirkulære pil oppe i venstre hjørne af min browser.

 6. Spurgte lige google om det var jul, og kom så herind.

  Men nu jeg er her, så vil jeg da lige benytte lejligheden til at ønske ejeren af denne blog og dens læsere en rigtig god jul og godt nytår 🙂

 7. Hej Holst 🙂

  Velkommen til. God jul og godt nytår til dig også! Jeg håber da, at du fik svar på, om det er jul nu 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *