Sindssygt øl-domino-show lavet af danske matematikstuderende

Tjek det her alt for vilde domino-show med alt for mange tomme ølflasker.

Super fedt lavet!

De skriver selv: “Involverende en hulens masse ølflasker, en håndfuld matematikere, Uls sovepose, vores allesammens undlingsfrebar Caféen? og absolut _ingen_, jeg gentager _ingen_ offensive symboler!”

Hvis du skulle få lyst til at smide en kommentar til denne fantastiske domino-video, så gør det inde på YouTube 🙂

4 tanker om “Sindssygt øl-domino-show lavet af danske matematikstuderende”

  1. Det er sku for fedt lavet det der. Damn det må have taget lang tid at stille op. Og fed slutning, jeg troede faktisk den var slut da der blev scoret på bordfodboldspillet, men nej nej 😀

  2. Jeg er en af dem der har lavet den 🙂 Vi brugte den til vores revy, hvor der også kom en kæmpe “afslutningsklapsalve” da vi skød bolden i mål. Det virkede SÅ godt, at vi fortsatte filmen efter det.

    BonusNinja: Bolden ryger ned i ‘arsenalet’ idet den ryger i mål. Vi har fjernet alle andre bolde, og lagt en terning i midten af den sluse. Bolden rammer terningen, som ryger ned i hullet, rammer flasken, som vælter. Gør det dog ikke mindre utroligt, når det faktisk er en terning der vælter flasken, hehe 😛

  3. Hey Bo! 🙂 Damn, nej, det gør det sgu ikke mindre utroligt 😛 Også sjovt at se, at det er i Cafeen, I har lavet det. Har været der et par gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *