Det er faktisk nemt at blive astronaut

Hvordan gør man, når man skal søge en uhyre eftertragtet stilling? Nogle bliver bange bare af at tænke på det, mens andre bider skrækken i sig og får sine vildeste drømme ført ud i livet. Hvad nu, hvis man vil være astronaut? Læs videre og se, hvordan en god jobansøgning ser ud. Et eksempel fra det virkelige liv.

Sådan skriver du en god jobansøgning, hvis du vil være astronaut!

Ansøgning vedr. astronautuddannelsesstilling anno 2009

Att.: European Astronaut Centre

Kære EAC

På baggrund af tilbuddet fra NASA-repræsentant John Marshall, har jeg hermed taget den definitive beslutning om at indsende denne korte ansøgning, med henblik på, at indskrive mig til den åbne uddannelsesstilling hos EAC. Målet har altid været at blive astronaut, og jævnfør den yderst informative dialog med J. Marshal, er jeg ikke i tvivl om, at jeg er den, I søger. Jeg har desuden gennem en længere periode, og med stor interesse, fulgt jeres astronautprogram i Washington D.C.

Jeg har netop fået min ph.d. i rumforskning, jeg har været næstformand for Mensa Danmark siden 1998 (intelligenskvotient: 193), og jeg er aktiv atletikudøver og dybhavsdykker … Jeg mener bestemt, at jeg har de rette forudsætninger og kompetencer, og håber, I vil tage godt imod denne ansøgning.

Det kan også tilføjes, at jeg I 2004 rejste til det vestlige Indien, hvor jeg havde et V.I.P.-møde med George W. Bush og Area 51-vicesekretær major R.J. Thomson Vi diskuterede bl.a. fremtiden for rumfartsikkerhed og fremskridtene inden for Stealth-teknologien. Det var mildt sagt en berigende oplevelse.

I 2005 var jeg med til at stifte Astrologisk Forbund i Danmark, som sidenhen er blevet det mest anerkendte NASA-verficerede forskningsinstitut i Europa.

Jeg glæder mig meget til at imødekomme jeres svar.

De bedste hilsener
James Cornelius Andersson

P.S.
Jeg lugter lidt af Føtex og min mor er et kinesisk æsel. Håber ikke, det gør noget? Hæ-hææææ! Jaj glædder maj vilt majet til en godt jobs! Ses på månen, biatches!? 🙂

3 tanker om “Det er faktisk nemt at blive astronaut”

  1. Oppe i nord-sønderjyderup – med daglig indtagelse af majs og kold-urter – bli’r det til en selv-automatiseret dispencer-maskine på coke… Sagt med binær kode; 101101101010010010011001010110010… Med dét sagt, og redt ud over en henrivende mosaik af plast og bananas, så en hurtig påpegelse af, at det ikke betaler sig, hvis turen går til Mårs.

    I sund og grund, samt sut-sut – Der er bare for sygeligt meget hård hud i omløb i papkasse-byerne på grønland. Og nu stønner din indre stemme sikkert gråd-kvalte salmer i stil med: “Men hvis Poul Nyrup havde meldt sig til anti-piratgruppen, før hans kone udstillede, udstinkede (lugtesalt!), med dødt kanin-udflåd af højeste instans, standard, cock-som-man-benægter-det-aldrig-næsten, så havde De-Kå ikke lidt druknedøden, og Jomfru Maria var endt som urtidens Houston-501”. Er det kunst, eller/og/eller udmattet diet-coke uden tilsat kaffe-smag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *