Den Ægte JalleMand taler ud

Den Ægte Jallemand, der engang drømte om at downloade sovs, har netop været en tur i BonusNinja Bloggens gæstebog. Jeg har valgt at poste hans gæstebog-besked i dette blog-indlæg. Nyd lortet, man.

Den Ægte JalleMand fortæller

Eskildsnak pr. pruhest, er du sygemeldt hvor gav den sjoske-pizza nogle éen en? IIdée: hilst ikea-munk har du jo sagt. Og så har jeg jo sagt. Finance, For Fanden da! Tak for den fede Dating-site du har lavet, og her og nu om mig:

J3g 3r en fri5k, ond mand pĂĄ 53 somre (12 vintre>), der søger lidt selskab eller bare køkkenskab. Du ved! jEg er totalt meget høj, slank og mest pæn set fra bunden. Mine interesser omfatter, omhandler og indeholder: Læse indholdsfortegnelser i ordbøger, pudse næse i sandpapir, drømme at jeg sover, ringbind, rockwool og rastepladser. Jeg tror ikke pĂĄ ham Gud der, men det der stĂĄr i biblen er sgu sikkert rigtigt nok. Lidt om dig: Du er høj, tynd, middel, mellem, mest mast og lidt pĂĄ klem – dine interesser mĂĄ gerne være præcist de samme som mig, ellers er du da for lam, mand! NĂĄh ja, og noget med at gĂĄ ture i mĂĄneskin, det har jeg hørt skulle være HOTness!

Læg en kommentar NU!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.