Lortet døgnrytme

Lige siden jeg har været en bette knejd på ca. 6205 dage har jeg haft perioder med fårkd up døgnrytme. Det skyldes naturligivs ting, og ikke mindst diverse ting … men det er stadig irriterende. Hvordan vender jeg lige døgnrytmen, som ikke har så meget med musik at gøre?

Velkommen til min blog om heste … eller bare et indlæg om måske:

3,14 metoder til at vende din døgnrytme – en irsk fortælling med grønlandsk aroma:

Klokken er ca. 8 om morgenen, og jah, jeg ligger jo i sengen og pro-blogger for vildt. Til ære for dig, shæføli. Det’ crap, for jeg har været vågen siden i går aftes, og jeg skal noget vigtigt om ikke så mange timer. Gi’ maj sØvn, mand! ;_;

Sådan vender du lårtet

Tænk hvis jeg vidste det … men jeg kan da komme med et par bud på det, jeg nogle gange har gjort.

1: Hold dig vågen i 100 år ved at indtage en masse sort kaffe og Red Bull indtil klokken “fornuftigt-tidspunkt-at-gå-i-seng-på”.

2: Tag en powernap på 1-2 timer, og hold dig efterfølgende halvvågen indtil klokken “fornuftigt-tidspunkt-at-gå-i-seng-på”.

3: Pas …

3,14: π

Hvordan gør du? Findes der en magisk trylleformular eller en heksegryde, som kan løse mit problem?

“Godnat” :/

3 tanker om “Lortet døgnrytme”

  1. Uha, det kender jeg godt.
    I cirka et halvt år gik jeg først i seng kl. 7-8 om morgenen. Nu går jeg i skole igen, så jeg bliver nødt til at gå i seng ved 2 tiden for at kunne fungere bare en lille smule.
    Men hver weekend vender døgnrytmen næsten helt tilbage, og i ferierne vender den helt.
    Lige nu klarer jeg mig på 4-5 timers søvn og ½ liter kaffe til at starte dagen op med. Og så drikker jeg yderligere ½ liter i løbet af dagen.
    Men hvorfor fatter verden ikke bare at det er meget sjovere at være vågen om natten, jaj ik fåstå?

  2. jamen det var jo ikke halvt så sjovt at være vågen om natten hvis resten af verden også var det! derudover kunne jeg også godt bruge et råd eller to…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *