Abonnerer du på det nye RSS-feed?!

For noget tid siden skiftede BonusNinja Blog RSS-feed, og det skal derfor lige understreges!

Hold dig opdateret med seneste nyt fra BonusNinja Blog. Det gør du faktisk nemmest via det helt fantastiske RSS-feed. Kæft, det’ nice!

KLIK HER, MAND!!!!!!!!

Det nye feed er powered by FeedBurner, som for ikke så lang tid siden blev opkøbt af Google. Med Feedburner kan man få nyttig statistik – man kan fx se, hvor mange, der abonnerer på et RSS-feed. Det’ sgu smarties!

Gør ninjaen glad: Abonner på det nye feed NUUUU!!!!

Og hvis du ikke ved, hvad RSS-feed er, kan jeg varmt anbefale denne nybegynder-guide: Hvad er RSS-feed?

Det gamle feed virker stadig, men det er kedeligt. Det gider du bare ikke at abonnere på mere. Haps hellere det nye!!! Lige nu!!

Eller nu!

Husk, at du også kan følge med på Twitter!

4 tanker om “Abonnerer du på det nye RSS-feed?!”

  1. Bruger også FeedBurner, men jeg synes ikke, at statistikken virker særlig godt. Har i al fald svært ved at se, hvor mange reaches jeg får :

  2. Jeg må indrømme, at jeg heller ikke er super tilfreds. Jeg tror, man skal have en god del subscribers, før man kan få nogle gode og brugbare stats. Det kommer forhåbentlig med tiden 🙂

  3. Enig med jer i, at det ikke er optimalt. Men nu vi ved at det er Google der har købt Feedburner, så kommer det nok til at blive en del af deres Google Analytics: og det bliver vildt godt.

    Hvor er det jeg kan finde dit nye feed? 😉

    Potter

  4. Det er også primært pga. min store kærlighed og tiltro til Google, at jeg tog springet over til FeedBurner. Er sikker på, at det bliver lækkert, hvis det bliver integreret med Analytics 🙂

    Mit nye feed kan findes her, her og lidt her. Om mandagen kan det også findes her :O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *