Året, der gik – 2009

Jah … hvad skal jeg sige? 🙂 2009 har været et sindssygt spændende år – både for bloggen og moi. Selvom året, det gik-indlæg er én stor kliche, så synes jeg, det er “sundt” at opsumomere årets højdepunkter.

Det er sjovt for mig at læse nogle af mine gamle indlæg, fordi jeg kan se, hvor meget jeg har udviklet mig på mange områder. Og det er jo godt! Der er sket en udvikling – der er vækst.

No growth, no fulfillment.

Nå. Jeg vil kaste mig ud i en lille statistisk sammenligning af dette år og de ting, jeg for ca. 1 år siden skrev i mit indlæg Året, der gik – 2008.

Sammenligning af årene 2008 og 2009 på BonusNinja Blog

 • 73 indlæg blev skrevet i 2008. I 2009 kan jeg skrive 205 indlæg på “visitkortet” (eller menukortet??) Ikke dårligt.
 • I 2008 var jeg oppe på 100 daglige hits ifølge Chart.dk. Her i 2009 har jeg haft ca. 400-500 besøg om dagen ifølge Google Analytics (jeg har droppet Chart, fordi det er skod; fedt argument, ikk’?) I november skrev jeg indlægget Water on the Moon, som gav mig over 7.000 besøg på en dag.
 • I 2008 kunne jeg tælle 28 gæstebog-beskeder. I 2009 har jeg 85 (hvoraf mange af dem selvfølgelig er skrevet af mig … but still).
 • I 2008 kom min Google PageRank op på 2. I 2009 har den ligget på 3, og mange af mine undersider har også fået en PR 1 og PR 2.

Hvad mere …?

 • I januar 2009 startede jeg med at rode rundt med Google AdSense. Den første måned blev jeg sgu bare glad for, at jeg kunne tjene nogle kroner om dagen. I dag tjener jeg meget, meget mere. I slutningen af 2010 vil jeg gerne have, at det bliver meget, meget, meget mere 😉 Dette er så slet ikke kun for BonusNinja Blog, men også for mine mange andre sider.
 • Den kraftigt stigende AdSense-indtægt er selvfølgelig også et udtryk for de SEO-færdigheder, jeg har tilegnet mig i løbet af årene. I 2009 har jeg lært rigtig meget, fordi jeg har praktiseret SEO på livet løs. Jeg har også lavet en håndfuld SEO-tests, og en af mine tests blev offentliggjort på en af Danmarks fedeste SEO-blogs i form af et gæsteindlæg om meta description. I 2010 vil jeg SEO-teste meget, meget mere …
 • I sommeren 2009 lavede jeg et site om dansk-tysk oversættelse. Du kan læse succeshistorien her: Mit site om tysk-oversættelse er en succes.
 • Mest besøgte indlæg i år er Miley Cyrus nøgen, som sjovt nok ikke handler om Miley Cyrus, men om SEO og at tjene penge på nettet.
 • Indlæg om SEO er begyndt at blive en større del af denne blog. Mon ikke der også kommer en del indlæg for SEO-interesserede i 2010 😉
 • Indlægget med flest (67) og mest fucked up kommentarer må være Anagram-generator – Sjov med anagrammer. Nuff said. Og især en stor tak til Danmarks anagram-troldmand Kenneth V. Jørgensen for de mange funky anagrammer.

Der er sket meget mere end dét, men jeg har ikke tid til at skrive en roman, og du gider heller ikke læse et indlæg på en trilliard ord 🙂

Hvad kommer der til at ske?

Som jeg også skrev i Året, der gik – 2008, har jeg virkelig ingen anelse om, hvad det nye år kommer til at bringe. Én ting er dog sikker: der vil ske meget store ændringer i mit personlige liv – det er uundgåeligt – og BonusNinja Blog vil fortsat vokse sig til en blog of extraordinary magnitude.

Sidst, men ikke først!

Jeg vil gerne sige tak til dig, der har brugt energi på at følge bloggen og kommentere på mine indlæg. Det er fandeme lækkert! En blog-kommentar i ny og næ betyder virkelig meget for mig (sådan er det vist for alle seriøse bloggere :)).

Husk at kommentere på de blogs, du følger. Det giver den respektive blogger mere lyst og motivation til at blogge.

Anyways. Tak for et godt år. Vi ses i 2010 til mere niceness 🙂

Husk i øvrigt også at tjekke nytårstalen 2010!

5 tanker om “Året, der gik – 2009”

 1. Fedt, at du og din blog har undergået så megen udvikling. Det er helt vildt, hvad det der SEO-halløj har gjort.

  Selv synes jeg også, det er rigtig skægt at kigge i sine gamle blogposts. Meget af det kan jeg slet ikke huske, at jeg har skrevet, og jeg kan tydeligt se, at min skrivestil har forandret sig meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *