Ninjaen går køkken-amok

Køkkenudstyr, køkkenhvidevarer, spisesteder og mad – det er ikke noget, jeg plejer at skrive om her på bloggen. Okay – lidt om mad har jeg da skrevet om før. Men denne gang er der en ret god grund til at skrive om alskens køkken-halløj, og forklaringen kommer her, Johnny boy!

AffiliateDM 2012

Jeg har tilmeldt mig en konkurrence, hvor vinderen er den, der først når et overskud på i alt 50.000 kr. tjent ind via én hjemmeside. Konkurrencen startede i september, og jeg gik stille og rolig i gang mandag den 10.

KitchenGuide.dk

KitchenGuide.dk

Jeg har startet hjemmesiden KitchenGuide.dk, og selvom rygtet fortæller, at jeg er med for at vinde lårtet, så passer det faktisk ikke helt; en hjemmeside i stil med KitchenGuide.dk er nemlig noget, jeg i lang tid har tænkt på at starte, idet jeg elsker at tøffe rundt i køkkenet, lave lækker mad, teste nye restauranter og alt det der.

Min tilmelding til konkurrencen er dermed et spark i måsen – en motivationsfaktor.

Første mål har været at nå op på den grænse, hvor hjemmesiden tjener lidt penge hver eneste dag. Dette mål nåede jeg den 15. september, altså 5 dage efter KitchenGuides fødsel. Dermed har jeg hurtigt kunnet læne mig lidt tilbage, tænke over livets små finurligheder, planlægge, og arbejde på andre ting.

Show me the money

Du vil sikkert gerne vide, hvad jeg indtil videre har tjent – med mindre du allerede ved det. Da jeg tjekkede i morges, var jeg oppe på 437,47 kr. (der er ingen udgifter). Ikke noget fantastisk beløb, der gør mig rig, og jeg ved, at jeg ikke er den, der har tjent mest i september. Til gengæld er jeg ret sikker på, at jeg er den, der har fået mest ud af det hele, hvis vi medregner andre ting i regnskabet.

Tjek billedet …

Sodavandsmaskiner til test

Indtil videre 3 stk. sodavandsmaskiner og en hulens masse smagskoncentrater, som jeg skal bruge til det, der gerne skulle blive den mest omfattende og bedste sodavandsmaskine-test nogensinde.

Jep – jeg glæder mig! Som et lille barn 😀

Jeg har startet samarbejde op med en del virksomheder, og der er flere aftaler på vej. Det kan kun blive fedt!

Hvis du vil følge med i de allervigtigste ting fra KitchenGuide.dk, og måske få chancen for at vinde en sodavandsmaskine eller noget andet lækkert, skal du følge os på Facebook 🙂

Vi er også på Google+ og Twitter. Jeg har bare ikke fundet ud af, hvordan disse medier skal bruges, men det finder jeg ud af med tiden.

Og et good luck til de andre hjemmesideejere. Jeg håber, at I har haft det bare halvt så sjovt som mig!

/KitchenNinja 🙂