Den bedste anmeldelse af bogen “Bo og Lis – den so” – Et mesterværk!

Det er mindst 1.337 år siden, jeg har skrevet her på bloggen – og så endda om noget, der har med sort humor at gøre. Det er altså bare godt nok ærgerligt altså – så nu vil jeg da råde lidt bod på det ved at komme med en bætte anmeldelse af en slags bog.

Jeg har været så heldig at modtage et såkaldt anmeldereksemplar af den fantastiske bog om Bo og Lis – den so. Så jeg tillader mig hermed at anmelde den. Jeg har naturligvis fået 2 kr. og et års forbrug af mel for at skrive denne anmeldelse.

Ved du ikke lige, hvem Bo og Lis er, så kan du da lige tjekke et af mine ældre indlæg om Bo og Lis (linket bliver åbnet i et nyt vindue – i dit soveværelse).

Her er min anmeldeldeldeldeldese:

Bogen er god. Tak fordi, du læste med.

Bo og Lis-bogen er god

Nå … du er her stadig? Jamen så skriver jeg lidt mere …

Først den dårlige ting

For at få det optimale ud af bogens maksimale potentiale, skal du ha’ en iPhone; der følger nemlig en iPhone app med til bogen.

Dårligt tænkt, Bo og Lis-skabere … Jeres målgruppe (70+) har nok IKKE sådan en ePhone, vel? Men synes nu godt, I kunne have sendt en iPhone til mig alligevel.

Nå-men … den der app kan jeg beklageligvis ikke anmelde til politiet. Men jeg kan selvfølgelig anmelde selve bogen. Så her er anmeldelsen min:

Anmeldelsen min …

Bogen Bo og Lis – den so handler bl.a. om skabelsesberetningen. Du får den sande historie om, hvordan alting blev skabt. Det’ egentlig fedt nok.

Bogen Bo og Lis – den so er et ekstraordinært sammensurium af af den fineste mel og ost af episke proportioner, som uden tvivl vil få et hvert levende individ til at kontemplere over samtidens problematikker – og pizza. Bogen vækker din indre mojo til live, og allerede efter første gennemlæsning vil du ønske, at korsfæstelse var helt normalt i staten Danmark.

Her er lidt pics …

Ahmed er etnisik

Ham Ahmed er sgu etnisk. Den havde jeg ikke set komme.

Bo og ALDI

Korsfesten?! Uuuuh, det lyder spændende, æk? Og så vil jeg i den forbindelse også påpege, at ALDI har tilbud på røgede fiskedelikatesser.

Svære opgaver i Bo og Lis-bogen

Nå-ja! Der er OPGAVER til sidst i bogen! Men jeg synes sgu, de er lidt svære :/ Min hjerne gør i hvert fald pisseondt efter en omgang opgaveløsning – men det’ jo godt.

Min ven JalleMand a.k.a. Den ÆGTE JalleMand Blip Blop Badehætte udtaler desuden efter at have læst bogen:

Bogen fortjener 8 ud af 5 stjerner.

(Ægte udtalelse)

Køb bogen til dig selv og alle andre, der ikke er dig selv

Du kan købe bogen hos Forlaget Radius eller ved at klikke på nedenstående link, som vil gøre mig til milliardær:

KØB BO OG LIS – DEN SO-BOGEN PÅ TILBUD OG UDSALG ONLINE PÅ NETTET TIL EN BILLIG PRIS HER OG NU VIA DETTE “MAKE MONEY ONLINE” / “GET RICH QUICK”-LINK >>>>

Og lige her til sidst vil jeg gerne komme med en personlig undskyldning til skaberne af Bo og Lis-bogen. Jeg ved bare ikke rigtig hvorfor.

Anywho. BonusNinja lister væk~

Men vent lidt!!

BONUS BONUS BONUS!!! Jeg har udgivet denne anmeldelse som en 388-siders gratis e-bog skrevet med skriftstørrelse 200 til dem af jer, der godt kan lide store bogstaver. Jeg ved, I findes!

Hent den gratis anmeldelse som PDF her