Hjælp mig med at finde et navn til min nye hjemmeside om Paleo / stenalderkost

Vinderen er fundet – klik her

Den, der kommer med det bedste navn, vinder 1 times gratis SEO.

Jeg har besluttet mig for at oprette en ny hjemmeside om Paleo / stenalderkost.

Hvis du ikke ved, hvad stenalderkost er, så handler det om spise og drikke de samme ting, som vi mennesker gjorde tilbage i stenalderen. Du skal muligvis læse mit blogindlæg om stenalderkost, hvis du er usikker på, hvad det handler om.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, og jeg sidder lige nu og brainstormer intenst – men … jeg kunne godt bruge din hjælp til at finde et godt navn/domæne til hjemmesiden.

Krav til domænet

Det skal være et .dk-domæne, men både paleo.dk og stenalderkost.dk er hapset. Det går dog nok, for jeg vil egentlig hellere have et mere specielt navn. Domænet behøver ikke indeholde hverken ordet Paleo eller stenalderkost. Bare det er cool, sigende og gerne kort og nemt at huske.

Du kan tjekke for ledige domæner på fx DanDomain.dk

Har du gode ideer?

Hvis du oveni hatten har nogle gode ideer til hjemmesiden – hvad den skal indeholde osv. – vil det gøre dine chancer for at vinde 1 times gratis SEO endnu større.

Du skriver bare dine forslag og ideer i en kommentar herunder. Jeg håber, du vil hjælpe.

/Jan 🙂

21. nov. 2011 – En vinder er fundet

Efter meget lang tid har jeg endelig fundet en vinder. Vinderen er Morten Vium med hans forslag hulemad.dk. Morten, du får en mail fra mig 🙂

Tusind tak til alle for de mange fede forslag! Jeg er meget taknemlig!

Men … Selvom jeg synes, at Mortens forslag er det bedste, så har jeg faktisk endnu ikke besluttet mig 100 % for, hvilket domæne, jeg skal købe. Jeg har dog allerede leget lidt med logoet til hulemad.dk – bare for sjov – men den endelige beslutning er altså ikke taget endnu.

Jeg skriver selvfølgelig herinde, når jeg er nået til en beslutning.