3 år med BonusNinja.net

Wow … det er i dag præcis tre år siden, jeg skrev det første indlæg på BonusNinja.net. 23. september 2008 var dagen. Okay – jeg har faktisk snydt lidt: Der står godt nok 23. september som udgivelsesdato for dette indlæg, men det er skrevet 24. september 🙂 Tak, WordPress.

Anywho. Det føles af en eller anden grund mere som fire eller fem år 🙂 Nok fordi, der er sket så meget, siden jeg startede bloggen.

Jeg kommer til at tænke på, at jeg nok aldrig ville have fået en så stor interesse for det der søgemaskineoptimering, hvis ikke jeg havde startet bloggen. Og nu er jeg sgu endt med at blive selvstændig søgemaskineoptimeringschamp. Det er jeg glad og taknemlig for 🙂

Denne gang skal du ikke belemres med et langt indlæg. Hurra for mig – og BonusNinja.net.

Jeg vil afslutte indlægget med at vise mit SeoNova-logo, som jeg er så stolt af:

Go’ weekend 🙂 Nu skal jeg spise culottesteg.

Torsdagstest: En sidetitel på 300 anslag – går det på Google?

Nu må jeg vist hellere komme i gang med at skrive herinde, inden bloggen falder helt i søvn. Så hvorfor ikke lægge ud med en bette SEO-relateret test from real life.

Google viser – som du måske ved – op til 70 anslag af en sidetitel ude i de der søgeresultater. Fedt nok. Men hvad nu, hvis du har en sidetitel på eksempelvis 300 anslag? Læser Google så dem alle sammen? Og kan du ranke på eksempelvis ordene “svedige sigøjnere på tilbud”, hvis ordene befinder sig langt henne i en 300 meter lang sidetitel?

Jep.

For nogle måneder siden smed jeg en side op med en mega-lang sidetitel på – surprise, surprise – præcis 300 anslag. Da siden blev indekseret, søgte jeg så på nogle af de mystiske ord, jeg havde sat ind efter de 70 anslag … og jeg kunne konkludere, at siden rankede på samtlige ord.

Jeg har ikke gidet teste, hvor mange anslag Google helt præcis læser, for 300 anslag er jo nok til, at du kan skrive en stil. En af mine venner siger, at “Google læser hele l*rtet”. Det ved jeg så ikke. Who knows.

Hvad kan du bruge denne viden til?

Mange ting. Men kort sagt betyder det, at du kan indsætte supplerende søgeord i dine sidetitler. Det har jeg eksperimenteret rigtig meget med, og det virker. Du kan lige få et eksempel:

Du har en webshop, der sælger leggings, og du vil med én side ranke på flere forskellige søgeordskombinationer. Din sidetitel kunne se således ud:

Leggings – Køb billige leggings online hos os – Find gode tilbud i dag

Ovenstående sidetitel er 70 anslag lang, og du har chancer for at ranke på “billige leggings”, “leggings online”, “leggings tilbud” osv.

Hvis du så indsætter flere søgeord i din sidetitel:

Leggings – Køb billige leggings online hos os – Find gode tilbud i dag. Hvide, sorte, blå, orange, zebrafarvet, uden parabener, med romantisk aroma, keyword, keyword, keyword

I dette tilfælde vil du også have chancer for at ranke på “hvide leggings”, “sorte leggings” osv. – også selvom, Google ikke engang viser de sidste ord fra sidetitlen i søgeresultaterne.

At Google overhovedet “går med” til det her, ved jeg ikke. Det er jo egentlig skjult tekst, der er tale om. Mon ikke det bliver “fikset” på et eller andet tidspunkt?

Anyways. Jeg smutter igen, men vender frygteligt tilbage i morgen med et nyt indlæg, da bloggen fylder fire år (rettelse: 3 år). Wowser!