Glor du dumt, når andre taler til dig?

Hvis en person taler til mig, så svarer jeg. Det lyder meget normalt, right? Du gør formodentlig det samme.

I går tjekkede jeg indbakken for en mail, der er tilknyttet en af mine mange hjemmesider. Det var første gang, jeg tjekkede indbakken, siden jeg oprettede mailen. Skidt. Jeg havde helt glemt at lave en viderestilling til min primære mail, som jeg tjekker hver dag 🙁

Blandt de mange spam-mails, var der faktisk en mail fra et vaskeægte menneske – et human being af kød og blod. Jeg har selvfølgelig skrevet tilbage til vedkommende, med en undskyldning.

Mens jeg skrev mailen, tænkte jeg, at jeg ikke altid er så hurtig til at svare tilbage på mails. Jeg bliver selv eftertænksom, når nogen ikke svarer mig efter “forventet” tid.

Hvis en fremmed mand på gaden går hen til mig og spørger mig om noget, så forsøger jeg at svare på hans spørgsmål, med det samme. Jeg glor ikke dumt på ham i 1 minut for så at svare ham. Jeg venter heller ikke 1 time eller 1 dag.

Der er generelt bare længere ventetid, når samtalen foregår via mail. Men så meget som jeg er online, burde jeg blive hurtigere til at svare. Så fra nu af svarer jeg tilbage på alle mails inden for 1 sekund.