Akismet spam-filter er for effektivt

Først og fremmest: undskyld til alle jer, der har kommenteret og hvis kommentarer ikke er blevet offentliggjort i tide! Jeg bruger et spam-filter til WordPress, som hedder Akismet, og det er åbenbart FOR effektivt.

Læs mere Akismet spam-filter er for effektivt

BonusNinja – nu som tysk-oversætter?


Jeg sutter til tysk, men derfor kan jeg da godt levere en service, hvor du kan få oversat tysk tekst til dansk (og nej, jeg snakker ikke om Google Translate). Med søgemaskineoptimering, en smule fantasi og en sjat held kan alt lade sig gøre.

Læs mere BonusNinja – nu som tysk-oversætter?

Tekken 6 DM – Nordic Open Turnering

Så blev det endelig tid til en ny Tekken-turnering! Denne gang er det DM i Tekken 6: Bloodline Rebellion til PlayStation 3, som står for skud. Officielt hedder turneringen Tekken 6 Nordic Open, og her på bloggen vil jeg løbende opdatere med relevant info, billeder og videoer fra selve Tekken-danmarksmesterskabet.

Læs mere Tekken 6 DM – Nordic Open Turnering

3 Mobil fail

Jeg bestile en ny mobil hos 3 her i sidste uge. Jeg glæder mig vildt meget til at få den, da jeg har kørt med en fesen 2G-mobil i jeg ved ikke hvor lang tid. Det nye vidunder er en Nokia 5800 med touch screen og alt det der, men det tager sgu lidt tid at få den sendt fra 3’s webshop. Det er såmænd okay, men hvad der ikke er okay ved 3 Mobil er, at deres ordrebekræftelses-mail failer fuldstændig.
Læs mere 3 Mobil fail

Blogger bekæmper duplicate content med Jump Break/read more feature

Det var sateme også på tide. Jeg bruger selv Blogger (Blogspot) til at lave diverse niche-sites, og en ting, jeg virkelig har savnet, er en read more-/læs mere-feature eller Jump Break, som Google har valgt at kalde den. Det er en meget velkommen feature, idet den har stor betydning i forhold til SEO.

Læs mere Blogger bekæmper duplicate content med Jump Break/read more feature

“Ingen” annoncer – samme indtjening – Ozh’ Who Sees Ads WordPress plugin

En trofast læser (sikke et dejligt ord!) har via mail spurgt mig om, hvorfor der ikke er Google AdSense-annoncer her på BonusNinja Blog. Jeg har givet vedkommende et hurtigt svar over mail, og det lidt mere uddybende svar kommer så her 🙂

Læs mere “Ingen” annoncer – samme indtjening – Ozh’ Who Sees Ads WordPress plugin