Meta description og SEO – Mit gæsteindlæg på Den synlige mand.dk

Frank Hellerup Madsen driver bloggen Den synlige mand, som efter min mening er den mest originale, danske blog om SEO og online synlighed. Jeg har fået æren af at optræde som gæsteblogger, og i dag er mit gæsteindlæg om meta description og SEO kommet online.

Læs mere Meta description og SEO – Mit gæsteindlæg på Den synlige mand.dk

Masis Pizzaria i Kolding og Just-Eat fucker up

Beklager stavefejlen i overskriften! Normalt er jeg sgu glad for både Masis Pizzaria (ja, de kan ikke engang stave til pizzeria, men lad nu det ligge) og Just-Eat, og måske er det lidt fesent, at jeg lige nu kommer med negativ kritik, når nu jeg har haft så mange gode erfaringer med dem begge. Men what the f@ck …

Læs mere Masis Pizzaria i Kolding og Just-Eat fucker up

Opdatering: Fra one-line til two-column Google sitelinks på blot én dag!

Wow! Hvor vildt! I går skrev jeg jo et indlæg om, at jeg havde fået one-line sitelinks på søgeordet “bonusninja”. Men efter blot én dag, har jeg nu fået two-column sitelinks! Hvorfor, ved jeg ikke … men det’ sgu lækkert! Google, jeg elsker dig!

Læs mere Opdatering: Fra one-line til two-column Google sitelinks på blot én dag!

Hvalpetræning på den flinke måde – Bliv uddannet hvalpetræner nu!

Så er det blevet tid til at afslutte artikelserien om hvalpetræning – den rigtigste og mest naturlige hundetræning for din søde puttenutte-hvalp. Lad os da komme i gang, FFS!

Læs mere Hvalpetræning på den flinke måde – Bliv uddannet hvalpetræner nu!

TORDENFLUER – trips, gnavpander, frynsevinger, nittinger – F@ck dem!

TORDENFLUER FORTJENER SPARK LIGE I NOSSERNE. DE SMÅ F@CKING SORTE INSEKTER SKAL F@CKING DØ! Faktisk hedder de rigtig Trips/Thrips (fra Wikipedia), men bliver kaldt alt lige fra tordenfluer, gnavpander, frynsevinger og nittinger. Kært f@cking barn har mange navne, eh?

Læs mere TORDENFLUER – trips, gnavpander, frynsevinger, nittinger – F@ck dem!

Hvalpetræning og konsekvenspædagogik

Så er det blevet tid til at komme videre med den spændende artikelserie, Hvalpetræning. Sidst kiggede vi på 3 gode råd, og i dag skal vi se på yderligere 3 gode råd, som denne gang skal hjælpe din hvalp til at opføre sig ordentligt. Vi skal dermed se lidt på konsekvenspædagogik, da det er en essentiel del af hvalpetræningen!

Læs mere Hvalpetræning og konsekvenspædagogik