Humor, sjov og underholdning? Tilføj dit link i dag!

BonusNinja Blog præsenterer en ny “underside”, hvor links til sjove, danske hjemmesider og blogs bliver samlet ét sted. Et slags linkkatalog. Har du et site, som har med det der humor at gøre, eller skriver du bare nogle gange om sjove ting, så tilføj dit link! Det vil jeg blive glad for.

Læs mere Humor, sjov og underholdning? Tilføj dit link i dag!

Bevis: Interne links er farlige – Overoptimering gav bagslag

OBS! Opdateret 31. juli 2009 – Jeg lå nr. 1 i en uges tid, og derefter faldt min placering (alt) for langt ned på side 1. Jeg har åbenbart ikke bevist noget som helst med … eller jo, at man måske skal passe på med at lege med for mange links på én gang og at de rigtig mange interne links med samme ankertest måske alligevel gav mig en fordel. Jeg er forvirret.

Hvis du har fulgt lidt med i mine skriverier her på bloggen, har du sikkert lagt mærke til, at jeg har sat mig et mål om at ligge nr. 1 på Google på søgeordet “sort humor”. Til min store fortvivelse, har jeg haft problemer med det, og vi taler altså om et søgeord, som burde være relativt nemt at optimere til. Jeg har gode placeringer på mange konkurrenceprægede ord – både på BonusNinja Blog og mange andre sider – men jeg har ikke formået at få en topplacering på et “nemt” søgeord, og det har jeg revet mig selv i håret over. Problemet er nu løst, og har du bare lidt interesse for SEO, vil jeg råde dig til at læse med her, så du ikke begår samme fejl som mig.

Læs mere Bevis: Interne links er farlige – Overoptimering gav bagslag

Michael Jackson er død – Hvad nu?!

Michael Jackon død – en overskrift, man finder på ALLE sider på nettet lige for tiden. Men hvad nu? Selvom Michael Jackson er død, behøver det jo ikke betyde, at en del af ham ikke lever videre, vel? No, sir! BonusNinja Blog tilbyder nemlig noget helt unikt til alle Michael Jackson-fans!

Læs mere Michael Jackson er død – Hvad nu?!

Hvalpetræning

Har du en lille hvalp, så er hvalpetræning vejen frem. I denne artikelserie vil jeg komme med i alt 10 gode råd, som kan hjælpe dig og din hundehvalp. Giv din hund en bedre fremtid med effektiv hvalpetræning i dag!


Læs mere Hvalpetræning

Søvnproblemer og søvnløshed – Ingen søvn i 72 timer :S


De seneste nætter har jeg haft de vildeste søvnproblemer. Jeg har faktisk slet ikke kunnet sove, og jeg forstår ikke hvorfor. I går var jeg oppe på ikke at have sovet i over 72 timer :S Det kan sgu mærkes.

Læs mere Søvnproblemer og søvnløshed – Ingen søvn i 72 timer :S

AidOnline skal stoppes! En potentiel internet-killer er født!

AidOnline er et nyt initiativ, der gør, at du kan samle penge ind til velgørenhed ved blot at surfe på nettet. Det koster dig ikke en krone, og det eneste du skal gøre er at downloade et lille program til din computer.

Læs mere AidOnline skal stoppes! En potentiel internet-killer er født!