Livet sutter

Jeg tager mange ting for givet, og det gør vi nok alle sammen i et eller andet omfang. Det er lidt scary, at små, stenede hverdagsting kan få folk til at gå helt ned. Måske whiner du over, at du ikke har råd til det seneste nye computerspil. Måske føler du i et kort øjeblik, at dit liv sutter. Men gør det virkelig det? Videoen, som du nu skal til at se, er virkelig god at tage frem, når du synes, det ser sort ud.

Læs mere Livet sutter

Vind penge med BonusNinja


Så er det nu! Vind penge nu, men kun, hvis du har 15 ben og 13 arme. Skuffet allerede? Ej, come on. Få dog en operation, din spade. Lidt ekstra lemmer skader ikke. Du kan nemlig vinde penge, hvis du har det, der skal til, og det er sgu lækkert nok.

Læs mere Vind penge med BonusNinja

Vi Sniffer Tandpasta – en sort tegneserie

Så måtte der jo komme lidt reklame fra min side. Vi Sniffer Tandpasta er en super fed online tegneserie på dansk. Det er masser af god, sort humor, lige efter min smag.

Læs mere Vi Sniffer Tandpasta – en sort tegneserie

Interview med en NINJA – Under huden på ninjaen Bo Svenning!

Bo Svenning er en vaskeægte ninja, lige som BonusNinja. Han er en retfærdighedens mand, han kæmper bravt for sin svedige bacon og de essentielle DSB-klippekort. Men hvordan er Bo Svenning i virkeligheden? Hvem er han egentlig? BonusNinja Blog har fået den episke ære af at interviewe denne episke ninja. Lad bacon-magien flyde frit i dette brag af et crispy interview!

Læs mere Interview med en NINJA – Under huden på ninjaen Bo Svenning!

Den magnetiske vandalbævers skæbne – Del 1

Her følger fortællingen om en historie, der omhandler den magnetiske vandalbæver og hans skæbne. Vi har jo alle sammen en slags skæbne, og det er vigtigt, at vi alle ved noget. Ja … bare noget.

Læs mere Den magnetiske vandalbævers skæbne – Del 1