Spil:Museet – et hyggeligt sted for spilentusiaster

I dag gik turen til Spil:Museet i Ikast, Midtjylland. Museet åbnede – eller rettere sagt genåbnede – i dag, klokken 12:00. Det er folkene bag Play:Right, som står for Spil:Museet, og før i tiden havde de Sporup Arcade Museum, men det lukkede, og nu er museet blevet videreført og udvidet. Læs mere Spil:Museet – et hyggeligt sted for spilentusiaster

Hurtig og god slankekur – Dag 3: Væk med fedtet!

Det er spændende! Fedtet er ved at ryge af, og i dag er tredje og sidste dag, hvor vi sammen opnår et vægttab på i alt 250 kg på bare 3 dage! CRAZY, ville nogle/nogen/noget sige. Men den er god nok. Hvis ikke du har fulgt med i dette program, så klik her: Hurtig slankekur.


Er du en af de standhaftige, som har fulgt programmet? Jamen tillykke, fætter Banjo-snus! Du skal blot læse videre, og så har du snart og snabbt tabt de mange klamme kilo! Læs mere Hurtig og god slankekur – Dag 3: Væk med fedtet!

Gratis online backup-software: Dropbox

Gratis online backup-software … hvis det er det, du leder efter, så er Dropbox mit bedste bud. Jeg har ingen andre erfaringer med andre online backup-software – og slet ikke det, der er gratis, men Dropbox er simpelthen ufattelig nemt at bruge. Det tog mig 10 sekunder at installere, og så var jeg i gang med at lave online backup.

Læs mere Gratis online backup-software: Dropbox

Hurtig og effektiv slankekur – Dag 2

I går tog vi fat i verdens mest effektive slankekur: BonusNinja Slankekur™. I dag fortsætter vi så med slankekuren. Hvis du vil starte fra begyndelsen, så følg dette link: Hurtig slankekur. Er du allerede i gang, skal du blot læse videre. Snart har du tabt dig 250 kg. Er det ikke fantastisk?


Husk også, at du kan prøve det sidste nye produkt: effektiv slankekur.

Læs mere Hurtig og effektiv slankekur – Dag 2

Hurtig slankekur

Hurtig slankekur, der virker på 3 dage? Nu er den her endelig! BonusNinja Slankekur™ er vejen frem til et bedre indre og ydre. Og det virker! Har du også altid drømt om en hurtig slankekur – en nem slankekur, der giver dig en drømmekrop med sixpack, smækre baller og en fantastisk selvtillid? Det virker for alle!


Hurtig slankekur – Tab 250 kg på 3 dage

Med vores slankekur taber du 250 kg på blot 3 dage. Det lyder muligvis som magi i dine øre, men egentlig er det blot tryllemagi direkte til din krop! Vælger du denne hurtige slankekur, skal du ikke bruge viljestyrke. Det kræver blot, at du læser denne artikel, og så er det bare med at gå i gang! BonusNinja Slankekur™ har siden 2005 været den mest effektive måde at tabe sig hurtigt på. Alle de kendte har prøvet slankekuren.

Sådan går du i gang med slankekuren

For at du kan få det optimale udbytte af en hurtig slankekur, skal du først have taget beslutningen om, at du vil tabe dig. Dette er første skridt, men også det vigtigste skridt til en effektiv slankekur, der bare virker! Det anbefales i øvrigt, at man påbegynder slankekuren en tirsdag morgen, da kroppen er mest modtagelig overfor slankekure på netop denne dag.

1) Tag beslutningen
2) Start tirsdag morgen kl. 6

Hurtig slankekur – Dag 1: Motion skal der til

Er du klar til hurtig slankekur? Du starter tirsdagen med en kop fløde med 30 sukkerknalder, 1 kg pasta og 1 kg oksekød. Nu er du ved at være klar til dagens mission. Tag det gode løbetøj på, og smut ud i det gode vejr. Løb 20 km/t i 16 timer uden at stoppe op. Når du kommer hjem igen, er du muligvis en smule udmattet, men det er nu, det allervigtigste kommer! Det er din næste handling, som gør, at du kan få maks. udbytte af slankekuren! Løb hurtigt ned til din nærmeste kiosk, og køb et Anders And blad. Løb straks hjem igen, læs bladet, og smut derefter i seng. Anders And har en dokumenteret effekt på krop og sjæl (lidt lige som Mozart). Endorfin-niveauet øges betragteligt, og skaber et godt velvære, så du kommer til at tabe dig ekstra meget. Du er nu godt i gang med en hurtig slankekur. I morgen er du klar til endnu en udfordring. Fit for fight!

Bemærk: Gå ikke i bad efter løbeturen! Det nedsætter forbrændingsevnen med 23 %.

Vi ses i morgen til mere hurtig slankekur.

Bliv slank – Læs om hurtig slankekur dag 2 her!

Nyt: Prøv også det seneste nye: Effektiv slankekur med BonusNinja.

Interview med Ottomaten – manden bag Oldemor

Hans navn er Max, men han er nok bedre kendt under navnet Ottomaten. Han er manden bag undersatte videoer, såsom Oldemor, Falafsangen, Kold bims og mange andre. BonusNinja Blog har fået muligheden for at interviewe Ottomaten.

Læs mere Interview med Ottomaten – manden bag Oldemor