14. januar 2010

Sjove ting: Peberkværn of Doom


Her i julen var jeg så heldig at kunne afhente en forsinket fødselsdagsgave – en peberkværn af ekstraordinære proportioner.

Her er svinet:

Peberkvaernicum Gigantus

Peberkværn

Den passer bare ingen steder i mit hjem, men det er da alligevel en sjov “lille” ting, som folk sikkert vil kommentere, når de besøger mig; lidt lige som min elskede didgeridoo, som også fylder af h… til.

Men jeg siger da tak for gaven :) Jeg har planer om at fylde den op med en masse chili og stærk krudt.

Og nu … Peberkværnets historie

Who cares?

Forresten … et mysterium er muligvis løst: Måske er det sådan noget stads folk er på udkig efter, når de googler sjove ting? Hvem ved.

6 mennesker har kommenteret “Sjove ting: Peberkværn of Doom

  1. Gad vide om du får nogle hits på det 😛

  2. BonusNinja siger:

    Hehe. Størstedelen af mine indlæg bliver fundet via søgemaskinerne – så sandsynligheden er der. Det ville da også være fedt, hvis rigtig mange fandt dette indlæg, for så kan jeg rigtig vise min peberkværn frem for alle, yeah!

  3. BonusNinja siger:

    Lol 😛 Og sorry, men din kommentar røg sgu i spam-filteret. Akismet kan åbenbart ikke lide link, der henviser til en Google-søgning :S Jeg har prøvet at rette op på det …

  4. Karina siger:

    Kan man ikke købe den af dig, hvis du alligevel ik bruger den??:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>