13. april 2009

PaintRoll: RickRoll dine Nintendo-venner

Hvis du ikke aner, hvad det vil sige at blive RickRoll’d, så er det bare surt for dig. Men her kommer et tip (det er også lidt et trick), som du kan bruge, hvis det er, at det er, du vil bruge det.

Tricket (og tipset) bør anvendes on Nintendo-folk only, og især på dem, der også er til retrospil. RickRoll dine Nintendo-venner i dag, og gør dit liv sjovere:

PaintRoll’d

Det er tr00, det er 4 real. Hej, ses.

14 mennesker har kommenteret “PaintRoll: RickRoll dine Nintendo-venner

 1. Wikzo siger:

  Heh, ganske sjovt.

  Det er dog (som du nok ved) ikke den originale udgave af spillet, men køres på gennem en computer.

 2. Roland siger:

  – Yes.. Det er fantastisk. Intet mindre.

  – Er dette på nogen måde fremprovokeret efter at jeg postede i gæstebogen? 😛

 3. BonusNinja siger:

  Yeah, det er hot musix.

  Så det er Mario Paint, der køres via en emulator, eller hvad mener du?

 4. BonusNinja siger:

  Haha! Ja, det er fremprovokeret efter din kommentar, og det passede perfekt, fordi jeg netop her i weekenden havde set Mario Paint-udgaven m/

 5. Dude – du har sku lidt for meget fritid… Tsk tsk, studerende nu til dags…
  NØRD! 😉

 6. Roland siger:

  Så mangler vi bare at lave en version i Guitar Hero. På lydsiden bliver det nok henomkring det samme alligevel :/

 7. Gustav siger:

  Jeg er ikke sikker, men så vidt jeg ved, kan man ikke lave så “avanceret” musik i det originale Mario Paint-spil; jeg har nemlig set flere af denne slags på YouTube, hvor folk altid skriver “Fake!” etc. i kommentarfeltet.

  Du kan også se, at der står “Download/Upload” oppe i hjørnet. Mig bekendt havde NES’en ingen internetforbindelse 😛 (men det havde den japanske Famicom vistnok, bare meget simpelt)

 8. BonusNinja siger:

  Man kan sagtens lave det der i Mario Paint (og Guitar Hero 😛 ). Det er gooodt nok mange år siden, jeg har haft fat i Mario Paint, men jeg er ret sikker, at det kan lade sig gøre. Kan ikke se, hvordan det IKKE skulle kunne lade sig gøre.

  Ja, jeg har også set “Download/Upload” oppe i hjørnet 😛 Ved ikke, hvad jeg skal sige til det, for kan ikke huske spillet, men download og upload behøver ikke have noget med internet at gøre … men du har nok ret i, at det er en speciel version, der er afviklet på computer (har lige tjekket YouTube-videoer af MP, og der står ikke noget med Download/Upload, heh.

 9. BonusNinja siger:

  Jeg tror, programmet hedder Mario Paint Composer. http://www.youtube.com/watch?v=VVlw9iWvE5k

 10. Roland siger:

  Som spil-nørden jeg nu engang er, må jeg ærligt tilstå, at jeg aldrig har spillet meget Mario Paint – hvilket er ærgeligt, for det skulle efter sigende være et af de spil, som folk husker i et positivt skær…

  Efterhånden har Mario også fået en negativ klang i mine ører; hvor meget kan Nintendo efterhånden udvide ringmusklen på den stakkels maskot? Der er efterhånden ingen spilgenre Mario ikke er blevet kastet ud i. Og jeg mener det på den mest negative måde overhovedet :(

 11. BonusNinja siger:

  Mario Paint er crap 😛 Og det udkom endda på et super dårligt tidspunkt, hvor mange allerede havde en pc med et tegneprogram, der kunne slå Mario Paint med flere længder. Tegneprogram på en SNES er fucking fail :/ Musikprogrammet er muligvis det dårligste nogensinde, og det ekstra fluesmækker-spil, som er med i “pakken”, er sgu heller ikke noget at råbe hurra for.

  Jeg er helt enig mht. malkningen af Mario. Gad vide, hvornår han bliver den nye character i Tekken.

 12. Roland siger:

  – Se DET spil ville jeg til gengæld købe. Bare for at slå hans “it’s a me, Mario!” ned i maven bare én gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>